Missing graphics

Discussion in 'StreamedMP' started by Shangostar, January 15, 2011.

  1. Shangostar
    • Premium Supporter

    Shangostar MP Donator

    Joined:
    December 27, 2009
    Messages:
    438
    Likes Received:
    107
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +121 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Recently out of the blue some of the streamedMP graphic elements have disapeared, the semi opaque backgrounds and shiney rounded cover overlays and a few other pieces, some of them meaning I can't read some text. didn't do anything tho make them disapear, they just randomly went one day. Cant seem to get them back.



    I tried re running the installer hoping it would fix it but they are still not showing.

    Any way I can get them back without doing a full reinstall of the skin?

    Just had a look and at least some of the missing elements are still present in the media folder so it seems to be that they are just not being displayed rather than missing altogether.

    Thanks
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. trevor

    trevor Portal Pro

    Joined:
    October 17, 2006
    Messages:
    1,600
    Likes Received:
    922
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Consultant
    Location:
    Chelmsford
    Ratings:
    +951 / 1
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Hi,

    I would first try re-creating the cache, either delete the cache manually or an easier way is from the editor and restart MP. If still have issues they the logs and a couple of screenshots showing the issues will help with finding the cause.

    thx
     
  4. Shangostar
    • Premium Supporter

    Shangostar MP Donator

    Joined:
    December 27, 2009
    Messages:
    438
    Likes Received:
    107
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +121 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Thanks for reply, tried clearing the cache already with no luck, also noticed that cover art isn't being displayed everywhere it should be either, as example, on 'now playing' it shows the album art for the 'playing next' but not once the song is playing. will get some logs up when I get the chance.

    Thanks
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!