Mouse Cursor Always Visible in Mediaportal

Discussion in 'fixed 0.2.2.0 bugs' started by kenwonders, March 7, 2007.

  1. kenwonders
    • Premium Supporter

    kenwonders MP Donator

    Joined:
    January 19, 2007
    Messages:
    788
    Likes Received:
    416
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +766 / 0
    Home Country:
    England England
    MediaPortal Version: 0220 + SVN todays
    MediaPortal Skin: Replicant 1.0.4 (updated yesterday)
    Windows Version: XP Pro
    CPU Type: AMD X2 4200 +
    HDD: Samsung 160JJ SATA
    Memory: Corsair 2gb PC3200 dual channel
    Motherboard: ECS AMD 939A
    Motherboard Chipset: nForce4
    Motherboard Bios:
    Video Card: Geforce 7600 GS
    Video Card Driver: 93.71
    Sound Card: CM878 generic
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver: Dio2448 ASIO drivers
    1. TV Card: Hauppauge Nova - T
    1. TV Card Type: DVB-T
    1. TV Card Driver: 3.3c
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: NVIDIA
    MPEG2 Audio Codec: NVIDIA
    Satelite/CableTV Provider: Freeview
    HTPC Case: na
    Cooling: na
    Power Supply: na
    Remote: Nova-T remote
    TV: Basic 19" monitor
    TV - HTPC Connection: VGA



    http://mantis.team-mediaportal.com/view.php?id=893

    I found the above in Mantis, but it does not mention the specifics of the recent occurance. Is it just me, but my setup is not hiding the mouse cursor in any section, not just MyVideos.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Paranoid Delusion
    • Premium Supporter

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    I would put money on the fact that something external is causing this, mouse software is the immediate culprit, but could be something else program wise.

    Logitech software would cause exactly the same effect with my setup.
     
  4. Spragleknas
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    Spragleknas Administrator

    Joined:
    December 21, 2005
    Messages:
    9,472
    Likes Received:
    1,385
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Occupied
    Location:
    Located
    Ratings:
    +1,892 / 12
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Just to be sure:
    You have enabled the "Autohide mouse (...)" in Setup -> General
    :oops:
    (sometimes things are that obvious)
     
  5. kenwonders
    • Premium Supporter

    kenwonders MP Donator

    Joined:
    January 19, 2007
    Messages:
    788
    Likes Received:
    416
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +766 / 0
    Home Country:
    England England
    Sadly no it is properly selected. I'm surprised because I just assumed it was everyone, and got introduced into a SVN in the last week or two.
     
  6. Paranoid Delusion
    • Premium Supporter

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    If it has only occured in the last couple of weeks, what have you changed\installed, however irrevelant you may think it is, chances are that's your culprit.

    And as no one else has posted here with the same problem, down to your setup i'm afraid.
     
  7. jcesario

    jcesario New Member

    Joined:
    October 28, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    I have been experiencing the same problem, but I've traced it to my use of the MEPO skin, which is not fully supported in the current build. When I switch back to the default skin, my mouse pointer disappears as expected.
     
  8. kenwonders
    • Premium Supporter

    kenwonders MP Donator

    Joined:
    January 19, 2007
    Messages:
    788
    Likes Received:
    416
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +766 / 0
    Home Country:
    England England
  9. Paranoid Delusion
    • Premium Supporter

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Strange coz i have G-force as my viz, and no problem.

    Version 357 platinum.

    Might be worthwhile trying to find why some systems it's ok, and others will not work.
     
  10. kenwonders
    • Premium Supporter

    kenwonders MP Donator

    Joined:
    January 19, 2007
    Messages:
    788
    Likes Received:
    416
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +766 / 0
    Home Country:
    England England
    I'm running version 3.60, and I've been kicked in the nuts enough by Mediaportal to decide I don't care to follow this up. Thanks for your replies PD.
     
  11. kenwonders
    • Premium Supporter

    kenwonders MP Donator

    Joined:
    January 19, 2007
    Messages:
    788
    Likes Received:
    416
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +766 / 0
    Home Country:
    England England
    This was fixed in SVN today.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!