Moving pictures issue

Discussion in 'Black & White 1080p' started by insan3, July 12, 2009.

  1. insan3

    insan3 Portal Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    In moving pictures the play count and the user rating doesn't'work, it says #MovingPictures.SelectedMo.....
    And i can't go to filters and Settings. Nothing happens when i click on those.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. aj1405

    aj1405 Portal Pro

    Joined:
    September 30, 2007
    Messages:
    443
    Likes Received:
    151
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +154 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    #MovingPictures.SelectedMo..... is a error in the plugin
    Filters, settings... is not implemented yet.

    They should be working in the next version of Moving Pictures.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!