MovingPictures 1.8.2 [Support for MP 1.7+] [2018-09-02] | Page 5

Discussion in 'Moving Pictures' started by ltfearme, February 19, 2014.

  1. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,579
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    The MediaPortal Extension Manager lists an update, but I get an error when trying to start the download and installation.

    Emph


     
    • Agree Agree x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,447
    Likes Received:
    4,227
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,365 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Thanks @emphatic, I see the same issue (TLS error) but don't know what is causing it. It may have something to do with this:

    Code (Text):
    1.  
    2. On February 22, 2018 19:00 UTC (11:00 am PST) GitHub discontinued support for the cryptographically weak TLS 1.0 & 1.1 protocols and only support connections with the TLS 1.2 protocol. See the GitHub Engineering blog post for more details about this change:
    3. https://githubengineering.com/crypto-removal-notice/
    4.  
    If that's the case it might require a patch to the MPE manager.
     
    Last edited: September 2, 2018
    • Like Like x 1
  4. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,447
    Likes Received:
    4,227
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,365 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    This should be resolved now @emphatic, please retest.

    I only worked around the issue by uploading the file to the mediaportal repository instead of GitHub. Anyway, hope it works now.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  5. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,579
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I will test it later, have to submit to my wife's demands at the moment. ;)

    Emph
     
    • Funny Funny x 1
  6. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,579
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Checked now. Installer worked on my end from the Extensions Manager.

    Emph
     
    • Like Like x 2
    • Agree Agree x 1
  7. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,565
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    There are a few MPEI installs that give the TLS error...
    But that's for another thread :)
     
  8. SpudR
    • Team MediaPortal

    SpudR Documentation Group

    Joined:
    July 27, 2007
    Messages:
    2,565
    Likes Received:
    446
    Occupation:
    CTO, MD
    Location:
    Yorkshire, UK
    Ratings:
    +669 / 2
    Home Country:
    England England
    Show System Specs
    Seems like an odd fix but I'll try it :)

    #Edit
    Slight change - this time the movie(s) stayed in the list but still had incorrect media info
     
    Last edited: September 3, 2018
    • Like Like x 2
  9. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,579
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I have an issue with the GUI importer. It often adds the same file twice, meaning twice the run time and when the movie ends, it starts playing a second time. To resolve this, I have to open MediaPortal Configuration, open the MovingPictures settings and send the incorrectly imported movies back to the importer. The backend importer never does this, only the one in the GUI of MediaPortal. But, this doesn't happen will all movies, just a few. This will also result in incorrect watched status if you turn the movie off when the credits start to roll, as as far as MediaPortal's concerned, you've only watched half of the movie.

    I have cleaned my database from these movies by ordering them by decreasing run time, it becomes quite obvious which items have this issue. Anyone else notice this?
    Emph
     
  10. Edalex
    • Premium Supporter

    Edalex Community Plugin Dev

    Joined:
    January 3, 2008
    Messages:
    2,897
    Likes Received:
    708
    Gender:
    Male
    Location:
    Saratov
    Ratings:
    +1,222 / 9
    Home Country:
    Russian Federation Russian Federation
    Show System Specs
    Well, GUI Importer is just a gui. it shares the same code with Config Importer. Also I didn't understand why yuo're talking about watching movie :cautious: Anyway, please, post logs. Let's hope we did logging in GUI Importer:LOL:
     
  11. fredco

    fredco Portal Pro

    Joined:
    November 13, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    5
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I noticed another change from 1.8.1.0 to 1.8.2.0: in sorting the movies prefixes like "A" and "The" are ignored and so The Mummy is being placed under the "M". This only seems to work with NEW imports. I have two questions:

    1. Is this correct, as there is no documentation about it?
    2. Is this a setting that can be changed? Or is it built-in?

    Thanks.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!