MP 0.2 RC2 exit error (1 Viewer)

e268

Portal Member
August 31, 2005
14
0
Toronto
Home Country
Canada Canada
Area: Media Portal Program 0.2 RC2Media Portal Skin /
MP Version: 0.2 RC2
Skin: Blue Two
Windows Version: xp sp2
CPU Type: AMD 64 3200+ @ 2.5GHz
Memory: 2x512MB Mushkin Blue cl2
Motherboard Chipset: DFI Lanparty UT nf3 250GB
Video Card: Celestica (ATI) 9600xt
Video Card Driver: ati catalyst 5.8
Video Card Resolution: 1920x1200
Video Render Type: VMR9
Video Codec Type & Version: dscaler
Audio Codec Type & Version: dscaler
TV Card: Sapphire Theatrix 550 Pro (ati)
TV Card Type: hardware
TV Card Driver: ati theater 550 pro 5.9


Synopsis: Alter I did a repair to xp and reinstalled 0.2 rc2, tried to do setup and clicked ok. It gave an error message that configuration.exe has encountered a problem and needs to close. Here is the detailed message:

EvenType: clr20r3 P1: configuration.exe P2: 1.0.2177.20397 P3: 43a3e64a P4: microsoft.directx.directinput P5:1.0.2902.0 P6: 40eeb491 P7:20b P8:0 P9:system.nullreferenceexception

Despite of this error, MP still works, but when I close it, it gives same error. Sometimes I have to reboot in order to open MP again.

Please help. TIA
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

AW: MP 1.2.1 crashes on resume from standby / hibernate. hello, I got the same problem I uninstalled all three... KB2533623, KB2507938, KB2567680 but the problem persists: Application crashes on resuming from hibernate :-( my System: Athlon II X2 240e Windows 7 x64 4 GB RAM Radeon HD 5670 DVB-S: "TT-Budget...
AW: MP 1.2.1 crashes on resume from standby / hibernate. hello, I got the same problem I uninstalled all three... KB2533623...
MediaPortal Version: 1.2.1 MediaPortal Skin: Blue Wide Windows Version: Win 7 Home Premium CPU Type: AMD Sempron LE-1250 AM2...
Replies
19
Views
3K
:sorry: I was too frosted to do a serious search. :ooops: This thread in the BugReports section suggests that there is already a fix. I'll try it and report back. BTW; I don't find an "Improvements" section. Do you mean the "other features" section?
:sorry: I was too frosted to do a serious search. :ooops: This thread in the BugReports section suggests that there is already a...
MediaPortal Version: 1.2.2 MediaPortal Skin: Default Wide Windows Version: Win 7 Pro x32 SP1 CPU Type: Intel Pentium 4 @3 GHz...
Replies
2
Views
1K
Dadeo, thanks that worked. Thanks a bunch.
Dadeo, thanks that worked. Thanks a bunch.
MediaPortal Version: 1.1.3 MediaPortal Skin: BLUE Windows Version: Win7 CPU Type: Atom HDD: 250 Memory: 4G Motherboard...
Replies
2
Views
2K
Could MovingPictures also corrupt the playback of MY TV Series, because I cannot play any kind of video when my plugins are enabled. It is strange that everything worked perfectly fine, until I installed MyAnime2 (which failed at hashing) and then sort of corrupted my MediaPortal as a whole.
Could MovingPictures also corrupt the playback of MY TV Series, because I cannot play any kind of video when my plugins are...
MediaPortal Version: 1.2.0 MediaPortal Skin: StreamedMP 1.6.10.2910 Windows Version: Windows 7 Home 64-bit CPU Type: AMD Athlon...
Replies
6
Views
2K
Yeah, a Macro would be a really clumsy solution to that. I agree that Away mode should only happen, when the TV server is actually recording something and not when just time shifting.
Yeah, a Macro would be a really clumsy solution to that. I agree that Away mode should only happen, when the TV server is actually...
MediaPortal Version: 1.2 RC MediaPortal Skin: Blue3wide - Streamed MP Windows Version: Windows 7 Pro 32bit SP1 CPU Type: AMD FUSION...
Replies
13
Views
3K
Top Bottom