MP crash (no idea why) (1 Viewer)

marttoma

MP Donator
  • Premium Supporter
  • March 24, 2014
    282
    88
    Praha
    Home Country
    Czech Republic Czech Republic
    Hello developers,

    thank you for opportunity to test pre-release of MP 14, it is faster then MP13 and I have a feeling it is more reliable. Anyway I have one crash of MP 14.100, no idea when it was and why, but I have log:)

    On top of this report I can confirm the issue:

    Best regards,
    marttoma
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Could be that a sudden powercut corrupts the database, or give all your pcs a new ipadres, or several more things that can break up a running mediaportal setup. Without the logs however, I don't have a clue on what exactly is wrong...
    Could be that a sudden powercut corrupts the database, or give all your pcs a new ipadres, or several more things that can break up...
    Hi there, I'm a happy long time user and am currently using MP 1.25. Up until now I had no issues with my setup. Yesterday...
    Replies
    1
    Views
    418
    P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my office machine MP client. Same exact network, firewall, Defender settings. It's a slightly older version of Win 10 though - I haven't updated to 20Hx on it yet. Maybe I shouldn't (or maybe I should image it...
    P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my...
    Let me start by asking if anyone has TV Server running PROPERLY on a Windows 10 machine, and if so are you using RTSP or UNC share...
    Replies
    9
    Views
    733
    I completely uninstalled MP1 and installed MP2. Audio is now good. I'm relieved, and I suppose a little glad to have been forced to make the switch, because I'm already liking MP2 more. But still, the original problem remains a frustrating mystery.
    I completely uninstalled MP1 and installed MP2. Audio is now good. I'm relieved, and I suppose a little glad to have been forced...
    I am running 1.29 Pre-release on Windows 10 Pro. I use MP only to watch TV through my Hauppauge tuner card. I am suddenly getting...
    Replies
    13
    Views
    426
    This seem to happen only occasingly for some users. I never saw it for example with my windows 10 system. As you said it doesn't cause any mis-functionality, it is just annoying. It's on the bugfix agenda for next MP2.4 release. That's correct, there are two options: Using the navigation buttons or the mouse wheel. It's also...
    This seem to happen only occasingly for some users. I never saw it for example with my windows 10 system. As you said it doesn't...
    I am using Windows 7, Media Portal 2.32, WMC skin and have 5 satellite TV cards installed. The only error I get when I start Media...
    Replies
    3
    Views
    124
    Just about done! Most things are reinstated. A few issues with my Fanart, but I think that may be waiting for the scraper in FanartHandler to pick them up again from the old thumbs. Time will tell. I have moved all of my files on to a larger HDD and reduced the number that I had from two to one, so if it was a power supply issue...
    Just about done! Most things are reinstated. A few issues with my Fanart, but I think that may be waiting for the scraper in...
    Over the past few days MP has become a bit unstable and I have noted an error when exiting MP Configuration. The logs don't give...
    Replies
    9
    Views
    373
    Top Bottom