[confirm] MP stops Live-TV and switches to Homescreen without request (1 Viewer)

tom78

Portal Pro
August 10, 2007
149
5
Home Country
Germany Germany
MP stops Live-TV and switches to Homescreen without request



MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha
MediaPortal Skin: Blue 3
Windows Version: Windows 7 x86
CPU Type: AMD Athlon II X2 235e (2x 2,7GHz)
HDD:
Memory: 4GB DDR3 1333 Dual Channel
Motherboard: Asus M4A88TD-V USB3
Video Card: ATI HD 4350
Video Card Driver: Catalyst 10.10
Sound Card: Onboard
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: TT Budget 1401 S
1. TV Card Type: DVB-S
1. TV Card Driver:
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2°E
HTPC Case: Silverstone LC 10 B
Cooling: Boxed
Power Supply: BeQuiet Pure Power 300
Remote: Logitech Harmony 300 & RC6-Receiver
TV:
TV - HTPC Connection: S-Video



Hello.

Yesterday i had a strange situation with MP. (But it was not the first time i had this behavior, but it's the first time i have logs)
When i switched on my TV, MP was in the Homescreen, but i'm sure i switched it off when i was in Live-TV-Screen.
(My PC is 24 hours a day on; no power saving options are active)
Then i started Live-TV. After a few seconds (maximum 1 minute) TV suddenly stopped and i was again on the home screen.
The next start of Live-TV everything was ok until i switched to another channel. Here i had sound, but no picture on TV.
Restarting MP solved the problem. (restart of TV-Server was not necessary)

Add. Info: I'm using 1.2.0 Alpha with the modified dlls from this thread
https://forum.team-mediaportal.com/...st-forward-rewind-leads-picture-freeze-89207/

Had someone the same behavior?
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

Hi, just a quick piece of information: In my server/client setup, I had one client with very annoying Live TV behavior. TV would start alright, but after some random time, it would freeze. I could restart TV most of the time by stopping and restarting it, but of course, there were some seconds lost of the running show. Today, I...
Hi, just a quick piece of information: In my server/client setup, I had one client with very annoying Live TV behavior. TV would...
Hi, just a quick piece of information: In my server/client setup, I had one client with very annoying Live TV behavior. TV would...
Replies
0
Views
163
Happy to see that finally, you find the problem. :)
Happy to see that finally, you find the problem. :)
Now that I have redone the living room HTPC, I have 2 HTPCs that can no longer access the NAS via MePo: The Win Explorer has...
Replies
28
Views
1K
Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there are severe problems with the plugins at the moment, I can try to analyze causes and find possible solutions. However, this will currently only have low priority, as I am responsible for employees and...
Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there...
After many years as a MediaPortal supporter and plugin developer I will now have to say goodbye to my beloved HTPC for personal...
Replies
2
Views
695
Resolved. TVcard was not set up properly
Resolved. TVcard was not set up properly
Hello, here my problem: MP2 starts as usual, but when I go to the "Live TV" section and click on any channel, the "Loading in...
Replies
1
Views
505
Yes I think it's best to test with TVE3.5 the different combinations. The MTD and MCD modes are handled differently, so we have an option more to evaluate
Yes I think it's best to test with TVE3.5 the different combinations. The MTD and MCD modes are handled differently, so we have an...
Hi, i wrote this problem already in the german section, but the problem could not be solved until now. @morpheus_xx tryed it with...
Replies
21
Views
1K
Top Bottom