Music playback hangs (1 Viewer)

joecrow

Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    2,015
    1,422
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    I did get 0.2.8.5 and have tried with 1.24 and no problem with the install but no have no music playback, working on it.;)
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    2,015
    1,422
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    Yes when Pureaudio is enabled no music will play, still have navigation sounds but no music. When disabled all ok but I guess back to Bass.
    Any suggestions welcome.:confused:


    Exercise time! Till later;)
     
    Last edited:

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    2,015
    1,422
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    Still no go with the PureAudio plugin it is listed as an external player but how to select it other than "enable" in MP Config. It certainly turns off Bass Player, tried speakers, headphone and over HDMI fiddled with different settings but no change! No sure how to proceed, any chance someone else could confirm whether the plugin works or not with Win 10 and MP 1.24
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    14,092
    8,629
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    I think plugin need rebuild with new mp libraries...

    --
    WBR, ajs :):whistle::coffee:
     

    joecrow

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    2,015
    1,422
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    I think it would be very good if this plugin can be fixed to have an alternative to Bass player which seems to have a number of issues at present.
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    14,092
    8,629
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    This plugin not work for me :)

    --
    WBR, ajs :):whistle::coffee:
     

    horned_reaper

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • January 7, 2011
    1,173
    415
    Munich
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    To anyone else who encounters the issue that the MediaPortal playback hangs and the I've found the rout cause for the "[ERROR] - BASS: GCHandle of Musicstream not found in Dictionary" is logged:
    On some of my files the Xing header was included in the audio frame count:
    1586342763797.png


    Most players like Windows Media Player can handle this issue but MediaPortal not.
    With foobar2000 this issue can be fixed:
    1586342961669.png
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I have just tested the dll, and it works fine on my thpc too :)(y) Thanks
    I have just tested the dll, and it works fine on my thpc too :)(y) Thanks
    Since the update to MediaPortal 1.27 it takes about three seconds to jump to the next or previous track. Also adding files and...
    Replies
    11
    Views
    2K
    Ok I could solve my problem by myself. The logs said that the delimiter of that song is not in text form. Although it was already in text form and I deleted the music database, the title information was still not available. I ripped the song again and now it works. I think that something went wrong the first time.
    Ok I could solve my problem by myself. The logs said that the delimiter of that song is not in text form. Although it was already...
    Hi, After the update from 1.25 to 1.26 the replay gain functionality appears to be broken. I had no sound on all audio files (TV...
    Replies
    12
    Views
    1K
    By the way, the new name for this plugin now is "Global Search": https://www.team-mediaportal.com/extensions/music/global-search
    By the way, the new name for this plugin now is "Global Search": https://www.team-mediaportal.com/extensions/music/global-search
    Do you know why the artist thumb was not downloaded in this case although it exists on The Audio DB...
    Replies
    12
    Views
    799
    I should probably add, it does the same thing with all audio files I've tried, FLAC and MP3. I've also tried updating my drivers but no luck
    I should probably add, it does the same thing with all audio files I've tried, FLAC and MP3. I've also tried updating my drivers...
    Hi, I'm having a problem playing music in Mediaportal 1.18 It plays the first track without problems, but then stops and is unable...
    Replies
    1
    Views
    843
    this seems to be related to the Ares skin. It can be somewhat fixed by replacing the mytvrecordedtv.xml with the one found in the DefaultWide skin. It really messes up the overlays though.
    this seems to be related to the Ares skin. It can be somewhat fixed by replacing the mytvrecordedtv.xml with the one found in the...
    For the past year or so I have not been able to get into my TV recordings menu. MediaPortal wont crash, but it just hangs and...
    Replies
    1
    Views
    695
    Top Bottom