My Alarm does not wake up computer in latest CVSs (1 Viewer)

GoldenEye

MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 26, 2005
    300
    26
    Switzerland
    Switzerland Switzerland
    Country flag
    MediaPortal Version: MediaPortal.svn / 12.18.2006 / 01.04.Rev12231.exe
    MediaPortal Skin: BlueTwo wide
    Windows Version: Windows XP Professional SP2
    CPU Type: AMD Athlon 64 3200
    HDD: Samsung SP1614N 160GB
    Memory: 1GB
    Motherboard: Shuttle FT20
    Motherboard Chipset: ATI RS480 + Uli M1573
    Motherboard Bios: Phoenix Award WorkstationBIOS v6.00PG
    Video Card: ATI Radeon XPress 200 Series (onboard)
    Video Card Driver: ati2dvag (6.14.10.6606)
    Sound Card: Realtek HD Audio ALC880 (onboard)
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver: 5.10.00.5288
    1. TV Card: Hauppauge PVR-500 (Tuner 1)
    1. TV Card Type: analog
    1. TV Card Driver: 2.0.43.24103
    2. TV Card: Hauppauge PVR-500 (Tuner 2)
    2. TV Card Type: analog
    2. TV Card Driver: 2.0.43.24103
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: NVIDIA Puerevideo Platinum 1.02.150
    MPEG2 Audio Codec: NVIDIA Puerevideo Platinum 1.02.150
    Satelite/CableTV Provider: Cablecom DigiTV (via Settop Box)
    HTPC Case: Shuttle xpc
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: Q-Sonic Master Remote 6in1 (X10)
    TV: Sanyo PLV-Z2 Beamer
    TV - HTPC Connection: DVI
    Since several weeks, my Alarm does not work anymore. I can reproduce this by the following steps:
    - Access My Alarm in Mediaportal
    - Set a new alarm (it's now 18.12.06, 14.58 h)
    - Type: Single
    - Media Type: Radio
    - Set date and time (18.12.06, 15.10 h)
    - Wake up MediaPortal: Yes
    - Choose a channel
    - Set Alarm active​
    - Go back to home screen
    - Set MP in standby

    --> The computer never wakes up (cf. log file).

    This old issue was already solved earlier but obviously re-appeared.

    G.
     

    samuel337

    Portal Pro
    August 25, 2004
    772
    0
    Melbourne, Australia
    Er, how come the times in your log file are completely different?

    According to the logs, you set the alarm at 4:04PM, for it to wake up at 6:45 AM.

    Did you post the correct log file?

    Or is that because MP writes dates in UTC...

    Sam
     

    GoldenEye

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 26, 2005
    300
    26
    Switzerland
    Switzerland Switzerland
    Country flag
    Sam,

    Thx for your answer. I can clarify this: I manually resumed my computer @4:04PM after it did not wake up. And there's a second alarm I have set, which should start radio @06:45AM every morning.

    So, what you see is this second alarm. Next time, I will remove all alarms before posting log files in order to reduce confusion.

    G.
     

    samuel337

    Portal Pro
    August 25, 2004
    772
    0
    Melbourne, Australia
    No problems.

    There doesn't seem to be any changes made to the My Alarm plugin recently, so it could be something else. Does your MP machine wake up for recordings?

    I assume btw, that it doesn't wake up for the 6:45AM alarm every morning either...

    Sam
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    C Is there a Tuner Stream Failure Alarm Plugin? MediaPortal 1 Plugins 1
    C Hauppauge HVR-1265 -- does it work with MP1? MediaPortal 1 Talk 0
    M [solved] WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 1
    D Does Schedules Direct work with mp 1.24? General Support 3
    J [solved] Blu-ray disc playback does not work. Bugreports 13
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not shuffle Fanart Handler 20
    bigboss97 Does anyone has a SoundGraph imon remote file for MP2 to share? General 0
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not appear immediately after downloading Fanart Handler 272
    D [solved] EPG Buddy for MP2 - Does it work? General 5
    L [solved] Why does Mediaportal 2 need access to my webcam? General 2
    R Directx 9.0 June 2010 does not install on Windows 10 x64, ends up with weird failure / no debug file Installation, configuration support 0
    M What does MP homeserver detection need at the client end, and what does the server need to transmit? General 6
    R TV menu icon does not work to return from sub-menu item Submit: Bug Reports 4
    N [confirm] Calling RemoveScheduleForProgramAsync does not stop the recording if it is currently in progress MediaPortal 2 1
    drumrob Time does not fit in white space 1.22 Pre Release 6
    N [Finished] [MP2-806] Playing a recorded radio program does not show screen to allow skipping forward, etc MediaPortal 2 141
    N [confirm] Playing a recording, then pressing stop does not leave cursor on the recording MediaPortal 2 21
    N [Finished] [MP2-783] Mapping Ctrl+Right as Next also does Right action when pressed. MediaPortal 2 21
    BlueMax1916 [Question] What does MP2 Server Service have to do with ...microsoft.com/filestreamingservice...? MediaPortal 2 3
    P Mediaportal does not allow my TV tuner to enter low power state General Support 1
    greybox 1.20 final does not update video duration automatically 1.20 10
    greybox 1.20 final does not update video duration automatically 1.20 Pre Release 1
    Terra MPTray does not start with Windows General Support 2
    A LNB supply voltage does not switch off General Support 0
    G Splash screen option pack does not download. StreamedMP 8
    Similar threads

























    Top Bottom