My Radio doesn't always start overlay (1 Viewer)

Doodles

Portal Pro
September 9, 2006
84
14
United Kingdom United Kingdom
TV-Server Version:
MediaPortal Version: 0.2.3.0 RC3
MediaPortal Skin:
Windows Version: XP Home SP2
CPU Type: AMD Sempron 3100+ 1.81GHz
HDD: ?? 200Gb
Memory: 1Gb DDM
Motherboard: Gigabyte GA-K8VM800M
Motherboard Chipset: VIA K8M800
Motherboard Bios:
Video Card: Asus Nvidia
Video Card Driver: ?
Sound Card: (on board) Realtek AC'97
Sound Card AC3:
Sound Card Driver: 5.10.0.5930
1. TV Card: LeadTek WinFast DTV1000 T
1. TV Card Type: DVB-T
1. TV Card Driver:
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case:
Cooling:
Power Supply:
Remote: Leadtek CoolCommand
TV: Acer AL1916 19" widescreen monito
TV - HTPC Connection: Sub-D

In My Radio, select a channel coming through the DVB-T card. It plays just fine, but the overlay area (with the channel logo and name) does not appear.

Go back to the Home screen or other module - still no overlay.

Go back to My Radio and select an internet radio channel. In BluTwoWide the overlay area now appears complete with channel name, but no logo. In XFace, both the logo and channel name appear in the overlay area.

Switch back to a DVB-T radio channel - still no overlay.

(I had the same problem in RC2 with SVN 15 Oct. I hadn't played much with Radio, so don't know when the problem occured.)

Thanks.
 

ronilse

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    With digital/analog tuner it is correct that it doesn't start when using BlueTwo, with Internet radio BASS/Internal music player it's used so if the channel has text etc it will show up, but thats only for some & not all streams, maybe xface has coded this in another way.

    Dunno if this is a bug or just how it is handled when using B2 as skin(maybe more like a request).

    Regards
    Roy
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M Add Radio channels and EPG to Mediaportal xmlTV 2
    joecrow 1.25.0 Radio Time plugin fails after Resume from Sleep with MP 1.25 Bugreports 4
    Ralph Holmes Problem accessing radio channels General 4
    P Freesat EPG, no Freesat Info radio channel? Electronic Program Guide 3
    K How to turn off "All channels" groupe in Radio? MediaPortal 1 Talk 3
    N [Finished] [MP2-806] Playing a recorded radio program does not show screen to allow skipping forward, etc MediaPortal 2 141
    Rob Hexenmeister Radio Guide descriptions in myradio.xml (screen 30) MediaPortal 1 Skins 3
    N [Finished] [MP2-791] Radio recordings do not get imported into Recordings listing MediaPortal 2 25
    N [fixed] Where do I find radio programmes I have recorded MediaPortal 2 1
    cbr954rr [MP2-795] Where is the radio? General 4
    P [solved] Analog FM Radio stutter General 11
    N [Rejected] Include BBC Sounds (radio catch up) in the Online Videos plugin Feature Requests 4
    N Include both TV and Radio channels together in the guide Feature Requests 2
    N How to switch between TV and radio MediaPortal 2 15
    T Web/ Internet Radio Radio 24
    Frans Nijhuis Tv/Radio channel Import Export xml and multiple identical channel names Newcomers Forum 0
    D [SOLVED] Radio issue in MediaPortal 1.20 Pre-Release 1.20 Pre Release 47
    CyberSimian [Action Required] Rework TV/Radio recordings screen MediaPortal 1 23
    M.Hulot MP plays in Internal Blu-ray-Player-mode always first audio stream not the one I chosen in settings General Support 1
    catavolt [WiP] When changing theme in my skins, I always get this error message in logs MediaPortal 1 9
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    M [Rejected] Always show full hours in TV Guide Feature Requests 2
    M [Duplicate] Always enter full screen when entering TV from main Menu Feature Requests 1
    Terra Videos do not start playing on first attempt, always have to press play twice General Support 9
    HTPCSourcer [fixed] [MP2-794] Genre filtering always displays English strings MediaPortal 2 9
    Similar threads

























    Top Bottom