my trailers missing ok dialog xml? (1 Viewer)

knutinh

Portal Pro
September 4, 2005
558
2
Just tested My trailers from yesterdays CVS. Seems that clicking "trailer" resultst in a black screen with error message, and something about a missing file named ok_dialog.xml or something similar.

regards
Knut
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

thanks for the review. I'm still using my harmony one for god knows how many years. Overhere it gets charged every night, and I need to replace my battery around every 7 years. After all those years it's still functional except the "7" button, you really have to press it very firmly to do something. I do heavily use some custom...
thanks for the review. I'm still using my harmony one for god knows how many years. Overhere it gets charged every night, and I...
I don't have a complicated A/V system - a Sony A8H TV, Yamaha receiver, and a HTPC on which I run most media through MediaPortal. I...
Replies
1
Views
508
I avoid touching that system as long as it runs. Now that 2.4.1 seems to run again, I probably wait for the next issue.
I avoid touching that system as long as it runs. Now that 2.4.1 seems to run again, I probably wait for the next issue.
Hi, I have just upgraded from MP 2.2.2 to MP 2.4.1, and now the client won't start. I see the splash screen, and then it just...
Replies
3
Views
1K
I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
Replies
9
Views
2K
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
Replies
1
Views
712
Hello all, Recently I have been having a few problems importing movies to Moving Pictures using the IMDB+ plugin (missing fields) so I have decided to have a go at creating an XML based on the XBMC Local xml. This has not been tested with multi languages and it has been configured for my personal collection. I'm hoping it will work...
Hello all, Recently I have been having a few problems importing movies to Moving Pictures using the IMDB+ plugin (missing fields)...
Hello all, Recently I have been having a few problems importing movies to Moving Pictures using the IMDB+ plugin (missing fields)...
Replies
0
Views
559
Top Bottom