My Tv problem (1 Viewer)

Autoper

Portal Pro
January 24, 2005
87
0
Stavanger, Norway
Area: Media Portal Program
MediaPortal Version: 0.2.0.0 RC1 - Latest CVS
MediaPortal Skin: BlueTwo
Windows Version: Windows XP (SP2)
.NET CLR Version: 2.0.50727
DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
Audio Codec: MPEG/AC3/DTS/LPCM Audio Decoder
Video Codec: Mpeg2Dec Filter
CPU Type: Intel Pentium 4 - 2.26GHz
Memory: 1 GB
Motherboard: MS-6567 (Micro Star)
TV Card Model: Hauppauge PVR-150
TV Card Type: Hardware
TV Card Driver: 2.0.35.23297
Video Card Model: Radeon 9550 (128 MB)
Video Card Driver: 8.201.0.0
Video Card Resolution: 768x576
Video Render Type: VMR9
Audio Card Model: Creative Audigy Audio Processor (WDM)
Audio Card Driver: 5.12.2.444
Synopsis::

After updating to CVS mediaportal-cvs-01-11-2006--01-04 My Tv didn't work.
When entering configuration i get two error messages: "Failed to load previously configured capture cards. You will need to reconfigure your capture devises." When entering capture card setup, the capture cards field is emty. When pressing Add I get this massage: "Failed to create graph for capture device." Same problem on the latest CVS.

Mediaportal.log: http://mp.pastebin.com/503081
Error.log: http://mp.pastebin.com/503106
 

coxrui

Portal Member
January 13, 2006
13
0
44
Coimbra
Home Country
Portugal Portugal
Tv card configuration problem

I got a similar problem. When entering configuration i get two error messages: "Failed to load previously configured capture cards. You will need to reconfigure your capture devises." When entering capture card setup, the capture cards field only show Pinnacle 310i DVB-T Digital.
I got a Skystar 2 and a Pinnacle 310i and with latest cvs i cannot configure the Skystar 2 or the Pinnacle 310i for analog channels. :roll:
 

captainspanky

Portal Pro
December 8, 2005
51
0
I got this when I went from from a december CVS build to 0.2.0.0.RC2.

Just deleted and re-created the card, and everything was fine.
 

Autoper

Portal Pro
January 24, 2005
87
0
Stavanger, Norway
When I try to add my PVR-150 card to the capture device list configuration hangs. If I start config, and saves the configuration without doing anything else, then restart config, I get no error messages. But when I try to add my capture card I get this message:
"Failed to create graph for capture device."
 

coxrui

Portal Member
January 13, 2006
13
0
44
Coimbra
Home Country
Portugal Portugal
I downloaded the latest CVS - 01-13-2006--01-03.rar and now i have the option to add the Skystar 2 and work well. But my tv card for viewing cable tv in Portugal is a Pinnacle 310i and now when i add this card only shows a Pinnacle PCTV 310i BDA Digital Capture (Pinnacle 310i TNT). In Portugal we still not have DVB-T and i need suport for analog signal.

I use MediaPortal since version 0.1.2.0 and is the best HTPC program ever made. Keep the good work :)
 

Marcusb

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 16, 2005
    1,995
    29
    Melbourne
    coxrui said:
    I downloaded the latest CVS - 01-13-2006--01-03.rar and now i have the option to add the Skystar 2 and work well. But my tv card for viewing cable tv in Portugal is a Pinnacle 310i and now when i add this card only shows a Pinnacle PCTV 310i BDA Digital Capture (Pinnacle 310i TNT). In Portugal we still not have DVB-T and i need suport for analog signal.

    I use MediaPortal since version 0.1.2.0 and is the best HTPC program ever made. Keep the good work :)

    In the recent CVS support was removed for software TV cards, which I guess yours is as most hybrids have only basic analog support.
    Your only option here is to stick with an earlier CVS, unfortunately.
     

    coxrui

    Portal Member
    January 13, 2006
    13
    0
    44
    Coimbra
    Home Country
    Portugal Portugal
    I bought the Pinnacle 310i last month especially to use with mediaportal and i tought that this was a hardware tv card :( Now i have 3 obsolete tv cards : pinnacle pctv, pinnacle 310i and ads tech instant tv :(
     

    Marcusb

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 16, 2005
    1,995
    29
    Melbourne
    That sucks and I understand how you must be feeling (I originally bought an Aver 771 becasue they were supposed to be bringing out BDA drivers). Is it possible to return it and say it was an incorrect gift or something? Just say that someone got you the wrong model and you want to exchange it for a "real" hardware card.

    Can't hurt to try...
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom