MyFilms 4.5: main screen shows strange text in the lower part

Discussion in 'My Films' started by LXTR, April 7, 2008.

  1. LXTR

    LXTR Portal Pro

    Joined:
    November 27, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    HI:

    I'm using Blue Two Wide skin and Myfilms 4.5.



    In the main screen (no matter if i choose list, icons or filmstrip) just in the lower part of the screen, below the thumb, the year and the genere and the sinopsis, appears a lot of text that it shouldn't be there. I've tried to change configuration, but there's no option to select which data should appear or not on this main screen.

    I guess it must be a problem with the skin. ¿Is there any way to "clean" that "not wanted" text?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. zebons

    zebons Portal Pro

    Joined:
    January 2, 2006
    Messages:
    1,484
    Likes Received:
    114
    Ratings:
    +114 / 0
    What information do you have for 'Detailed Supllementary Informations' in the setup ?
    If you have the text (none) clear those fields and re-try.
     
  4. LXTR

    LXTR Portal Pro

    Joined:
    November 27, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    I have there "languajes" "subtitles" and "rating". Theý are shown perfectly in the second screen, "languajes" and "subtitles" in the text box, and rating over the thumb. Everuthing ok. But the main screen has that little problem i don't know how to solve.
     
  5. z3us
    • Team MediaPortal

    z3us Super Moderator

    Joined:
    December 4, 2007
    Messages:
    1,047
    Likes Received:
    118
    Ratings:
    +123 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
  6. LXTR

    LXTR Portal Pro

    Joined:
    November 27, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    Yes, it's the same problem indeed. I have changed the skin (from replicant to Blue Two Wide) and i have changed from 4.4.1.4 to 4.5 and i've found the problem...

    [​IMG]
     
  7. zebons

    zebons Portal Pro

    Joined:
    January 2, 2006
    Messages:
    1,484
    Likes Received:
    114
    Ratings:
    +114 / 0
    Ok found. I'll deliver a corrected version soon.
     
  8. LXTR

    LXTR Portal Pro

    Joined:
    November 27, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!