MyMusicCovers displayed wrong (1 Viewer)

Wintermute42

Portal Pro
December 12, 2006
104
1
MediaPortal Version: MediaPortal SVN-Snapshot: 06-08-2007 01-01h - Revision:14807
MediaPortal Skin: Blue Two wide
Windows Version: Windows XP SP2

Since a few days I'm using the nightly builds, and this one seems new to me (never noticed it in 0.2.2 stable). I made a screenshot to show it.
It happens suddenly but than stay all the time and I cant really reproduce what triggers it. But installing a new SVN snapshot makes it disappear.

 

SciDoctor

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 2, 2005
    1,465
    139
    England
    Country flag
    You can make it disapear by going fullscreen (either viz or blank) and back to gui.

    The other similar problem is the music cover art is always on top of other gui events instead of below ie sub menues are covered by the cover art.

    Another problem if the viz is switched off, in settings, when you exit MYTV the covearrt window is left and will only go if you do the fullscreen switch as above.
     

    Koudijs

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 4, 2007
    132
    3
    45
    Netherlands Netherlands
    Hi Wintermute42,

    Please post your MediaPortal.log file and let me know what crossfading time you are using.

    Regards,
    Jan
     

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    Thats the bug after beeing into Live TV & then play music, if you go into "Now Playing" & back it should be gone again.

    Regards
    Roy
     

    Wintermute42

    Portal Pro
    December 12, 2006
    104
    1
    Hi,
    Thats the bug after beeing into Live TV & then play music, if you go into "Now Playing" & back it should be gone again.
    That reproduces the bug described by SciDoctor (see my Screenshot), but not mine. But maybe they are related.



    I've attached my mediaportal.log, crossfading is 4.00 sec with a buffer of 5.00 sec.
     

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    This bug it's in Mantis, the one you have it's play some media go to MP Home & then to music + start a song & you have a double preview window, if you then go to Now Playing & back it is gone (your bug report for 0.2.3.0 it's the same as here, please do not double post)......

    Regards
    Roy
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    F 1.25.0 Display corruption Bugreports 0
    M Problems with VFD Display after standby- Futaba DM140GINK Mini Display 0
    D Display Day of week in TV Guide? Feature Requests 0
    CyberSimian [Proposal] Tool to display time of next recording MediaPortal 1 0
    X [solved] Display needs to be turned on for TV services to function General 1
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    S Mini Display MP 1.24 no Volume OSD no action for keys Mini Display 0
    M [Suche] Display Futaba mdm166a Marktplatz 0
    N [fixed] [MP2-822] Folder View is not displaying individual media share elements Submit: Bug Reports 4
    HTPCSourcer Special (foreign) characters don't display correctly in EPG MediaPortal 2 4
    P Recommendations for Spectrum Analyzer/VU Metre/Graphical EQ for second display General 0
    azzuro [fixed] [MP2-813] Album artist filter wrong display Submit: Bug Reports 75
    Dark Eyes Display subtitles on a separate display or device MediaPortal 1 Plugins 0
    P TV recording not displaying episode titles or going into series General 10
    S Display non english folder name, subtitle, etc. General 23
    S [solved] Movie SRT subtitle didn't display on client 2.2 Archive 18
    A Mediaportal 2.2.1 - Some series posters not displaying General 6
    M [Pending] Fix for Inconsistent date display in TV Guide Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 1
    drumrob Inconsistent date display in TV Guide 1.22 Pre Release 15
    H Live TV info OSD not displaying number of audio channels General Support 3
    T Moving Pictures...seem to have 'lost' ability to display Movie info. (eg Resolution/Audio) Moving Pictures 2
    HTPCSourcer [fixed] [MP2-794] Genre filtering always displays English strings MediaPortal 2 9
    S Something is just not right (Display) Newcomers Forum 1
    S Display driver failed to start, using microsoft basic display driver instead General Support 23
    B Display pictures to 4K TV View Pictures 0
    Similar threads

























    Top Bottom