[MyTV] floppydtv - doesn't switch to lnb2 (1 Viewer)

boobee

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • May 10, 2006
    60
    0
    Italy Italy
    Windows Version: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
    CPU Type: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz
    Memory: 448MB RAM
    Motherboard: Asus A8N-VM
    Motherboard Chipset: NVidia nForce 430
    Motherboard Bios: BIOS Date: 01/17/06 15:47:59 Ver: 08.00.12
    Video Card: NVIDIA GeForce 6150
    Video Card Driver: nv4_disp.dll, 6.14.0010.9131
    Sound Card: SoundMAX HD Audio
    Sound Card AC3: -
    Sound Card Driver: ADIHdAud.sys, 5.10.0001.4151 (English)
    TV Card: FloppyDTV-S-CI
    TV Card Type: DVB-S
    TV Card Firmware: 1.1.1
    TV Card Driver: BDA 4.2.0.0
    Video Codec: MPV
    Audio Codec: MPA
    Satellite/CableTV Provider: FTA
    HTPC Case: Generic mid-tower mATX
    Power Supply: 300W
    Remote: Logitech Harmony 525
    Remote interface: Girder
    TV: Samsung LCD 32" LE 32R76B
    TV - HTPC Connection: HDMI -> DVI-D lead

    ------
    Mediaportal release: 0.2.0.0 RC4
    SVN build: mediaportal-svn-07-01-2006--01-02.rar
    Skin: Razor 1280x720@60hz 32bit

    ------

    Here we are again ;)

    1st lnb (SimpleA -> Hotbird 13E) scanning is OK, all tvs/radios detected correcly
    2nd lnb (SimpleB -> Astra 19.2E) scanning does not find anything

    View attachment 722

    might be still a collateral effect of the fix for black|mute issue
    micheloe dosn't seem to be affected while on same hw but different diseqc

    anyone with same config please come in and test :D
     

    boobee

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • May 10, 2006
    60
    0
    Italy Italy
    as always you're right.. that solved the problem :)
    thanks
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom