[myTV] picture stuttering, sound stuttering (1 Viewer)

itshuxley

New Member
July 7, 2006
3
0
41
Windows Version: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)
CPU Type: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz
Memory: 960MB DDR RAM
Motherboard: Asus A8N-VM CSM S 939
Motherboard Chipset: nForce 430
Motherboard Bios: 11/17/05 21:52:19 Ver: 08.00.12
Video Card: NVIDIA GeForce 6150 onboard
Video Card Driver: nv4_disp.dll 6.14.0010.9131 (English)
Sound Card: SoundMAX HD Audio
Sound Card AC3:
Sound Card Driver: ADIHdAud.sys 5.10.0001.4151 (English)
1. TV Card: Pinnacle PCTV 300i PAL Stereo BDA
1. TV Card Type: DVBT
1. TV Card Driver: 5.03.2600.2180 / 1.3.3.0
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
Video Codec: mpv
Audio Codec: mpa
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case:
Power Supply: Xilence SPS-XP400
Remote: ms 1039
TV:
TV - HTPC Connection:

1. go to mytv
2. picture and sound appears for 2 seconds
3. then begin to stutter: about 0,5 sec pictures/sound, 2 sec freeze and no sound and so on...

4. switching to fullscreen does not draw a distinction.

using mediaportal-svn-07-07-2006--20-04-Rev9397.

competitor buenavista works fine, 23 channels playing.

can you help?
:D
huxley
 

infinite.loop

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 26, 2004
    16,163
    4,133
    127.0.0.1
    Austria Austria
    itshuxley said:
    using mediaportal-svn-07-07-2006--20-04-Rev9397.
    move back to 0.2 final.
    at the moment there are many, many changes in progress that will effect MyTV.

    for a manual how you can restore your MediaPortal installation please look at our ::here::
     

    itshuxley

    New Member
    July 7, 2006
    3
    0
    41
    there is no difference, same problem. i tested 0.2 final before the newest svn-snapshot. :(
     

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    Have you tried with MPV & MPA codec's in MP Setup -> Television?
    & disable Post Processing & turn off grab EPG from DVB if you use that (you can re enable affter you have tested).

    I see from your log you are using:
    08.07.2006 00:20:46 [Info.] added filter:CyberLink Video/SP Decoder to graph
    08.07.2006 00:20:46 [Info.] added filter:ffdshow Audio Decoder to graph

    Regards
    Roy
     

    itshuxley

    New Member
    July 7, 2006
    3
    0
    41
    thanks for your help, ronilse! i gave your settings a try, but there is no difference! :(

    I see from your log you are using:
    08.07.2006 00:20:46 [Info.] added filter:CyberLink Video/SP Decoder to graph
    08.07.2006 00:20:46 [Info.] added filter:ffdshow Audio Decoder to graph
    i usally used these filters in version 0.1.3.x, because they gave the best results. with 0.2.0.0 i tried a lot of filters. my last attempt (with 0.2.0.0 and svn-07-07-2006--20-04-Rev9397 and 0.2 stable patch):

    video codec: mpv
    audio codec: mpa
    enable post processing: not checked
    grab EPG from DVB: not checked

    any more tips?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    horned_reaper [solved] Mixed artist pictures Fanart Handler 397
    F Picture on folder Feature Requests 9
    M.Hulot Moving Pictures lässt sich nach Windows-Update nicht mehr öffnen Plugins & Erweiterungen 1
    cerberus Moving Pictures zeigt Film Spezifikationen nicht richtig Plugins & Erweiterungen 12
    P Configuration Moving Pictures Support d'installation et de configuration 0
    emphatic Pictures in the cloud - would a plugin be possible for services like Google Photos MediaPortal 1 Plugins 1
    R [solved] Moving pictures importer wont add files from a removable drive. Is there a work around ? Moving Pictures 8
    badboyxx [solved] Moving Pictures and MediaPortal 1.23 Regeszter Edition Moving Pictures 93
    caveman [solved] Moving Picture 97% CPU Moving Pictures 9
    T Moving Pictures...seem to have 'lost' ability to display Movie info. (eg Resolution/Audio) Moving Pictures 2
    A Video clips do not work in the Pictures folder General Support 10
    N [Finished] [MP2-789] MCE remote control Recorded TV and My Pictures buttons do not work MediaPortal 2 17
    raffe [solved] Export tool and import support from MP-TVSeries & Moving Pictures to MP2 General 22
    Cowboy Playback Problem with CTD or sometimes BSOD watch/edit Videos 0
    haaitje Pictures error .net framework MPTagThat 0
    M.Hulot Moving pictures startet nur im hintergrund und falscher version Allgemeines Supportforum 5
    volumia Q: thumbnail creation for Pictures plugin MediaPortal 1 Plugins 3
    T Neuinstalation - Moving Pictures probleme Installationsprobleme? 19
    B Display pictures to 4K TV View Pictures 0
    G MadVR, black TV Picture 1.20 Pre Release 1
    S Problem wit .ISO files in Moving Pictures Moving Pictures 3
    olli14 Inhalt der Moving Pictures Datenbank in die Plex Datenbank kopieren MediaPortal Café 69
    T Moving Pictures Icon disappeared...and the program....??? Watch / Listen Media 1
    T Moving Pictures error after update to 1.19 Final...logs included! Watch / Listen Media 6
    J View pictures in date order? View Pictures 0
    Similar threads

























    Top Bottom