MyTV: unable to play recorded DVB radio (1 Viewer)

markius

Portal Pro
December 26, 2006
175
4
Maidstone, UK
England England
TV-Server Version: 1.0 RC1 + week 1 SVN
MediaPortal Version: 1.0 RC1 + week 1 SVN
MediaPortal Skin: BlueTwo Wide
Windows Version: XP Pro SP2
CPU Type: Celeron M 360 (1.4GHz/400MHz/1Mb L2)
HDD: Seagate 300Gb 7200RPM SATA 150
Memory: 512MB PC4200
Motherboard: MSI Speedster-FA4 (MS-9625)
Video Card: Intel GMA 915
Video Card Driver:
Sound Card: Intel ICH6 HD Audio / Realtek ALC880
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: Nebula DigiTV PCI
1. TV Card Type: DVB-T
1. TV Card Driver:
2. TV Card: Terratec Cinergy 2400i Dual Tuner
2. TV Card Type: DVB-T
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: PureVideo
MPEG2 Audio Codec: PureVideo
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case: Antec Aria
Cooling:
Power Supply:
Remote: MCE
TV: Samsung 26in LCD LW26A33W
TV - HTPC Connection: Sub-D

Error description:
start mediaportal
go to MyTv
go to Recorded TV
clicked on recorded radio show
Mediaportal hangs for a few seconds but nothing else happens.

Stream plays with VLC although seeking is not possible
.TS file plays with Windows Media Player / FFDshow but seeking is not possible




Thanks
Mark
 

ronilse

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    Do NOT crosspost, this makes a mess in forum!

    Regards
    Roy
     

    markius

    Portal Pro
    December 26, 2006
    175
    4
    Maidstone, UK
    England England
    I'm not being funny Ron but I made it perfectly clear in BOTH threads that I was moving this here and included cross links.

    Try to remain calm.
     

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    It's absolute not funny @ all with posts about same problem several places, old post now deleted so lets move on.

    Regards
    Roy
     

    markius

    Portal Pro
    December 26, 2006
    175
    4
    Maidstone, UK
    England England
    Bump!

    I've retested this in SVN 19069 and there is still an issue.

    Now, when I attempt to play a recorded DVB-T radio stream I get a second or so of audio and then the nothing. After a few moments MP returns to the recorded TV list.

    Logs attached.

    Mark
     

    ronilse

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 19, 2005
    4,422
    282
    Moss
    Norway Norway
    Country flag
    Hi,
    From your logs i'm not sure what you use, MediaPortal old TV Engine or TV Server & TV Plugin.
    If you use TV Server you have to clean up a bit(both old engine & TV Server assign the cards & thats wrong):
    1. Uninstall TV-Server (say no to delete user files & db so you don't loose that).
    2. Open MediaPortal Configuration -> Television -> Capture Cards & remove all cards listed(delete), then in TV Channels, remove all channels listed there too (same for radio if you have any channels).
    3. Install latest MediaPortal SVN & do not open configuration.
    4. Install latest(SVN) TV-Server again + plugin & start configuration etc
    5. Test again...

    Regards
    Roy
     

    Olodin

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 19, 2004
    166
    4
    TV-Server Version: 1.0 RC3
    MediaPortal Version: Media Portal 1.0 RC3
    MediaPortal Skin: Monochrome
    Windows Version: Windows XP Pro SP3 with latest patches
    CPU Type: Pentium-M 740
    HDD: Western Digital WD7500AAKS 750GB
    Memory: 2 x 512MB Infineon DDR
    Motherboard: Asus P4P800 SE
    Video Card: nVIDIA GeForce FX 5200
    Video Card Driver: 84.21
    Sound Card: SoundMax AD1985 (onboard)
    Sound Card AC3: coaxial out
    Sound Card Driver: WDM 5150
    1. TV Card: FloppyDTV DVB-S-CI
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver: 4.8.0
    MPEG2 Video Codec: Nvidia Purevideo
    MPEG2 Audio Codec: Nvidia Purevideo
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2°E
    HTPC Case: Silverstone LC-10B
    Cooling:
    Power Supply: Coba 350W
    Remote: Logitech Harmony 555
    TV: Samsung 27" LCD LE-27T51B
    TV - HTPC Connection: Sub-D/VGA @ 1360x768


    I have this issue with RC3:
    recorded radio does not play in MediaPortal 1.0 RC3, but in Mediaplayer 11.

    See attached Logs.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    P [solved] MP2 new install, 2 x hdhomerun tuners, client on same PC unable to view TV & recordings Newcomers Forum 8
    R [solved] Unable to delete single recording General 2
    M MP 2.2.3 Unable to play .ts recordings and MediaPortal stops working for TV viewing General 31
    D Unable to install 1.22 on Win 10 Newcomers Forum 9
    H Unable to play stream - again... Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    V Unable to stream : 10 General Support 0
    B Suddenly MP is unable to play anything Watch / Listen Media 6
    M Unable to map virtual sent keys in the input device management General 6
    T [solved] "Unable To Play" (Videos) rears it's head again. Logs not possible... WatchDog error attached!! :( General Support 1
    porky996t Still Unable to play Live or Recorded TV General Support 4
    B Unable to play: Live3-0.ts issue General Support 7
    A Unable to play :stream 3 Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    badboyxx Unable to play BD-Iso watch/edit Videos 7
    Steve.Rayner61 TV "Unable to play" on Client - Working until Win 10 Server upgraded to Version 1803 Television (MyTV frontend and TV-Server) 5
    megahorst Unable to delete unseen recording while TV runs in the background 1.19 11
    M WTV Files does not play on client, MPEG files works well General 0
    A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not shuffle Fanart Handler 20
    horned_reaper [solved] No Fanart when playing Fanart Handler 115
    horned_reaper [solved] When playing music Fanart does not appear immediately after downloading Fanart Handler 272
    B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
    N Play a TV recording needs a double selection - twice ok on remote Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    Z Error when attempting to play Blu Ray General 1
    Rob Hexenmeister Playing with hyperlinkParameter and List Control indexes General Support 2
    C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
    Similar threads

























    Top Bottom