myvideos: browsing videos error with big thumbnails (1 Viewer)

panic

Portal Pro
March 24, 2006
67
0
Germany Germany
MediaPortal Version: 0.2.3.0+SVN
MediaPortal Skin: Replicant
Windows Version: XP SP2
CPU Type: Intel 2.8
HDD: Samsung 160GB
Memory: 2 GB
Motherboard: ASUS P5B-VM
Motherboard Chipset: Intel G965
Motherboard Bios: P5B-VM BIOS 0307
Video Card: Intel GMA X3000
Video Card Driver: V6.14.10.4642
1. TV Card: Cinergy 1200 DVB-S
1. TV Card Driver: BDA 4.8.15
MPEG2 Video Codec: PowerDVD 7
MPEG2 Audio Codec: PowerDVD 7
Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2°E


Hi!

Don't know when this started to be a problem (using the latest svn). But I have problems browsing my videos in big thumbnails view.

What happens:
If I try to scroll/browse donw in myvideos using the "down keys" of my remote/keyboard I am not able to browse to the two last lines of thumbnails.
Always jumps back to the first line before I get there.
So I am unable to browse to the last page downwards

ie:
in big thumbnails view I see two lines of thumbs. lets say I have 8 rows. If I am at row 6 and press the "down key" it jumps up to the first row.

If I start to scroll/browse up from the first line everything is fine and I will get to the last line of thumbs.
Also using the up/down buttons of the theme everything is fine.

Checked this with bluetwo wide and replicant 1.1.5.

???
 

panic

Portal Pro
March 24, 2006
67
0
Germany Germany
could someone please check this.
So far I don't know if I am the only one experiencing this behavior.

thanks
 

patricon

Portal Pro
June 16, 2007
543
18
Spain Spain
i've also noticed this issue. I'm using Replicant skin also; i'm not checked it with BT wide.

regards
 

patricon

Portal Pro
June 16, 2007
543
18
Spain Spain
I don't know exactly from wich SVN comes this error, but i'm almost sure that this bug not happened a few SVNs ago. Psycho, are u using latest SVN available?

regards,
 

panic

Portal Pro
March 24, 2006
67
0
Germany Germany
I don't know exactly from wich SVN comes this error, but i'm almost sure that this bug not happened a few SVNs ago
agree!

checked B2 skin and the problem appears there, too.
 

panic

Portal Pro
March 24, 2006
67
0
Germany Germany
thanks for taking a look!
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
Lehmden [Videos] More filename possibility for MyVideos local fanart. Improvement Suggestions 26
C Ability to browse videos and audio by folder General 2
Rob Hexenmeister Skinning Online Videos question OnlineVideos 2
A [solved] How to Play All Videos in a List watch/edit Videos 3
O 1.25.0 Codecs and Video Format for PlayStation 2 Codecs, External Players 0
g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
I Video Playback Stuttering General Support 45
B some videos jerky Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
B MP 2.2.3 Error playing videos from NAS Submit: Bug Reports 2
T Kurze Tonaussetzter bei Videos und TV Allgemeines Supportforum 1
mrmojo666 [Tv Server Plugin ]Direct Show Video Control Plugin 0.0.0.1 for Hauppauge PVR cards MediaPortal 1 Plugins 0
ajs [Proposal] Video embedded cover MediaPortal 1 1
G [solved] Black Screen on all videos after upgrading to either 1.23 or 1.24 from 1.22 General Support 4
H random black screen live tv and videos (amended) General Support 0
404 [solved] Live TV...video and audio freeze General Support 20
R kein Ton bei TV, Video, Aufnahme, Musik Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
U [solved] Dynamic Refresh Rate for 23fps video Watch / Listen Media 1
J Debug OnlineVideos, How To? OnlineVideos 1
A MP2.2.2, understanding movies/videos/tv and WTV recordings. General 16
C Problem playing videos created on IPhone X and Samsung S9 General Support 2
H [solved] Video database genres, sort titles and collection thumbnails Newcomers Forum 12
M How to Watch my videos from my Media Portal to My TV without TV Tuner Newcomers Forum 1
cbr954rr Issue BOOTSUWRNQ with online videos? Plugin Development 1
A Working server, no video playback on client General 5
Megane [Configuration] Be more specific in Video Codec Improvement Suggestions 0
Similar threads

























Top Bottom