Need help mp 101 & directx error. (1 Viewer)

ysmp

Design Group
  • Team MediaPortal
  • May 17, 2008
    1,863
    744
    Seoul.
    Home Country
    South Korea South Korea
    need help ..new frash install of mp 101 i get error with directx ..see screen ...
    win xp sp3 .
    ysmp

    edit: IT BIN FIX ..
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I can confirm that. After reinstalling MP1.31(x86) I mistakenly installed the x64 version MpUrlSourcesplitter. Then I got the error. After uninstalling MpUrlSourcesplitter(x64) I installed the MpUrlSourcesplitter(x86). But the error message still comes.
    I can confirm that. After reinstalling MP1.31(x86) I mistakenly installed the x64 version MpUrlSourcesplitter. Then I got the...
    Just completed a clean install of Win 10 followed by MP 1.31. During install the installer hung up because I didn't have .net 3.5...
    Replies
    3
    Views
    671
    To be fair the normal uninstall is usually more than sufficient. I regularly uninstall and reinstall MP 1 as part of the testing process and only very rarely have I needed to use the manual procedure posted by @CyberSimian to overcome the error you ran into. I also believe there is a procedure to repair the MySQL install in the event...
    To be fair the normal uninstall is usually more than sufficient. I regularly uninstall and reinstall MP 1 as part of the testing...
    I am trying to install Mediaportal with TV Server. I tried many versions, including current x64 and new prerelease x86, and...
    Replies
    3
    Views
    720
    Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
    Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
    Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
    Replies
    1
    Views
    777
    Decided to try installing x64 v1.33 after seeing this post. I had x86 1.32 installed. Installed x64 first without deleting the x86 version to check it was working. Then deleted x86 version. Then reinstalled x64 as it didn't like it. Anyway streamedMP is working perfectly for me.
    Decided to try installing x64 v1.33 after seeing this post. I had x86 1.32 installed. Installed x64 first without deleting the x86...
    Not for me... So, I've uninstalled MP (full cleanup), then I've installed MP x64 1.33 only. But, when I've tried to install...
    Replies
    12
    Views
    2K
    I've done a few MP1 installs in the past and haven't had a problem, so I didn't expect one today. I just purchased a mini PC with Win11 installed. I downloaded and tried installing Mediaportal 1. I chose single click standard installation with no TV. It started working on things and I wasn't paying terribly close attention, but...
    I've done a few MP1 installs in the past and haven't had a problem, so I didn't expect one today. I just purchased a mini PC with...
    I've done a few MP1 installs in the past and haven't had a problem, so I didn't expect one today. I just purchased a mini PC with...
    Replies
    0
    Views
    268
    Top Bottom