No more mails from the forum (2 Viewers)

mama

Portal Pro
May 31, 2004
334
0
Germany
I get no mails from the forum, if anyone answered a thread I´ve opened or answered. Is this a general problem?
 

dman_lfc

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 28, 2004
    1,772
    30
    UK
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    yes @ the moment
    brace your mailbox as it may get flooded soon :shock:

    DMAN
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Hi, I found the problem in my configuration without PowerDVD. In the past I had configured the following setting: "Use internal Blu-ray menu player" and it works - slowly but it worked fine. As described, this suddenly stopped working after an update in the last few months. Yesterday, as a test, I deactivated this check box and it...
    Hi, I found the problem in my configuration without PowerDVD. In the past I had configured the following setting: "Use internal...
    Hello english forum! Since my question, which I asked weeks ago in the German-speaking forum, has not been answered until today, I...
    Replies
    43
    Views
    5K
    MP1 MP2 Delete recordings DE
    Hi, please check the yellow box (almost bottom of the page) about deleting recordings in the wiki. It’s possible to delete recordings, if access is guaranted. I’m not sure which connection problems you have. Normally the client is directly connected to the server on startup. In case you feel it’s too long, please describe the issue...
    Hi, please check the yellow box (almost bottom of the page) about deleting recordings in the wiki. It’s possible to delete...
    Hi, I can't seem to find any posts in this forum or on the wiki on deleting recordings. I am currently running 2.4.1 and there...
    Replies
    1
    Views
    531
    I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video signal") on the TV I suspect the AVR has something to do with that. If I manually put the TV only into standby when TV is playing but paused then on wakeup I could not immediately take it out of pause and...
    I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video...
    Hi all, I´m using MP 1.30 at the moment and have a problem which also exists on my system on previous versions. So I don´t think...
    Replies
    3
    Views
    915
    restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
    restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
    Earlier this year I changed my internet service provider from a landline (where I was consistently overcharged), to a mains-powered...
    Replies
    1
    Views
    664
    MP1 MP2 MP2 - V2.5 No genres after upgrade to 2.5 DE
    You need to check the wiki for TVMosaic, you have recordings as source available once TVM is installed. And of course images and music are part of the NET6 version as for NET4. If you have issues with it further infos would be good.
    You need to check the wiki for TVMosaic, you have recordings as source available once TVM is installed. And of course images and...
    Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the Requirements and you've filled in your System...
    Replies
    10
    Views
    1K
    Top Bottom