No sound with TvServer Configuration preview

Discussion in '1.0.1 and SVN Builds' started by Matty, April 16, 2009.

  1. Matty
    • Premium Supporter

    Matty MP Donator

    Joined:
    January 3, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Show System Specs
    TV-Server Version: 1.0.1
    MediaPortal Version: 1.0.1
    MediaPortal Skin: Blue3
    Windows Version: Vista Ultimate SP1
    CPU Type: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz (2nd client = Intel P4 2.8 GHz)
    HDD: Samsung 500Gb SATA2, Samsung 1TB (2nd client: 120 Gb RAID)
    Memory: 2 GB (2nd client = 2 GB)
    Motherboard: Gigabyte GA-73PVM-S2H (2nd client = ASUS P4C800-E Deluxe)
    Video Card: Gigabyte 8500GT (2nd client: Gigabyte 7600 GS)
    Video Card Driver:
    Sound Card: Realtek (2nd client: SoundMax)
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: LeadTek DTV2000-H
    1. TV Card Type: DVB-T
    1. TV Card Driver: Leadtek 4.0.112.3223
    2. TV Card: VideoMate TV SAA7134, Hybrid Capture
    2. TV Card Type: DVB-T300
    2. TV Card Driver: Compro Tech 1.3.3.0
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Antec Fusion Black
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: Logitech Harmony 785
    TV: Sony KF-WE50S1
    TV - HTPC Connection: Component

    Hi,

    I have just upgraded my version 1.0 to 1.0.1 final and had a few issues.



    Upgrade progressed without issue, although it required me to download DirectX 9c - August 20008 when that was already installed.

    The first problem encountered was found trying to start TvServer configuration and validating that my existing system upgraded correctly. It prompted me to provide the type of SQL DB and connection details that I am using.
    I have worked aound the problem by manually entering DB configuration details into Gentle.config.

    After this I have been able to start my TvService and the preview works correctly for HD channels.
    Unfortunately the SD channels show pictures but no sound. :mad:

    Logs are attached.

    Thanks
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. edgedemon
    • Premium Supporter

    edgedemon MP Donator

    Joined:
    October 13, 2005
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Network Engineer
    Ratings:
    +0 / 0
    I too have a very similar problem, after upgrading I have lost sound in live TV, everything else has sound, just TV that hasn't...
     
  4. Matty
    • Premium Supporter

    Matty MP Donator

    Joined:
    January 3, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Developer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Show System Specs
    Hi edgedemon,

    Sorry to hear you're having issues. After having so many problem with 1.01 I rolled back to version 1.0.
    Things have been much better since.

    My next update will not be on the edge but will be several weeks after actual release. The WAF is a big issue when things turn bad...

    regards
    Matt
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!