No weather for a while in CVS? (1 Viewer)

Asmo

Portal Pro
March 3, 2005
57
0
Hey Guys,

Occasionally I like to install a new CVS to see the changes, and see how things have improved, and to be able to test this and give feedback towards the developers.

But for the past few weeks I have been trying out CVS's and for all of them the weather seems to be non-functional. The page simply does not come up.

Each time I begin with a fresh RC1 install, config it, start it up to check, close down, unpack new CVS over original files, run start.bat, run configure to set new options. But same story. The TV speed increased a lot however, good work there!

But I havent seen anyone else noticing this on the forum, so I begin to wonder if others simply dont mind this working or not. We LOVE it here, hence we see it as a critical function that determines if we keep that CVS or not.

Anyway, just wondering wether it is something only happening here, in which case I have some serious digging to do to find the reason for this behaviour, as I start with fresh installs ...

And I havent filled in the entire template as I thought it wasnt relevant in this case, slap me hard if its otherwise, lol (I might like that!)
 

FlipGer

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 27, 2004
    2,658
    115
    47
    Leipzig, Germany
    Home Country
    Germany Germany
    Hi,

    weather works here on 0.2RC1 with CVS 11-16-2005. Something noticeable in the log files?

    - start MP
    - start My Weather
    - stop MP
    - take a look into /MediaPortal/logs/mediaportal.log

    Flip
     

    Asmo

    Portal Pro
    March 3, 2005
    57
    0
    Area: Media Portal Program
    MP Version: last CVS (mediaportal-cvs-11-21-2005--14-05.rar)
    Skin: mce
    Windows Version: w2k sp4
    CPU Type: AMD 2400+
    Memory: 1gb
    Motherboard Chipset: via
    Video Card: gf fx 5700
    Video Card Driver: last
    Video Render Type: VMR9
    Video Codec Type & Version: built in
    TV Card: 150mce
    TV Card Driver: last

    Here is the MP log:

    21-11-2005 15:12:10 xml:skin\mce\myweather.xml image id:21 width:0 height:0 gfx:-
    21-11-2005 15:12:10 xml:skin\mce\myweather.xml image id:35 width:0 height:0 gfx:-
    21-11-2005 15:12:10 xml:skin\mce\myweather.xml image id:45 width:0 height:0 gfx:-
    21-11-2005 15:12:10 xml:skin\mce\myweather.xml image id:55 width:0 height:0 gfx:-
    21-11-2005 15:12:10 xml:skin\mce\myweather.xml image id:65 width:0 height:0 gfx:-
    21-11-2005 15:12:10 Texturemanager loaded temporay:weather\logos\TWClogo_64px.png 86x64 format:A8R8G8B8
    21-11-2005 15:12:10 texturemanager:added:weather\logos\TWClogo_64px.png total:1 mem left:217055232
    21-11-2005 15:12:10 window:MediaPortal.GUI.Weather.GUIWindowWeather init
    21-11-2005 15:12:11 Texturemanager loaded temporay:weather\128x128\na.png 128x128 format:A8R8G8B8
    21-11-2005 15:12:11 texturemanager:added:weather\128x128\na.png total:2 mem left:217055232
    21-11-2005 15:12:11 Texturemanager loaded temporay:weather\64x64\na.png 64x64 format:A8R8G8B8
    21-11-2005 15:12:11 texturemanager:added:weather\64x64\na.png total:3 mem left:217055232
    21-11-2005 15:12:11 WindowManager:Unable to initialize window:2600 Parameter is not valid. System.Drawing at System.Drawing.Bitmap..ctor(String filename)
    at MediaPortal.GUI.Weather.Geochron..ctor(String path)
    at MediaPortal.GUI.Weather.GUIWindowWeather.OnMessage(GUIMessage message)
    at MediaPortal.GUI.Library.GUIWindowManager.ActivateWindow(Int32 iWindowID, Boolean bReplaceWindow)
    21-11-2005 15:12:11 goto windowed:True
    21-11-2005 15:12:11 Texturemanager loaded temporay:skin\mce\media\tetris\hover.png 175x131 format:A8R8G8B8
    21-11-2005 15:12:11 texturemanager:added:skin\mce\media\tetris\hover.png total:4 mem left:217055232
    21-11-2005 15:12:11 window:MediaPortal.GUI.Home.HomeWindow init
    21-11-2005 15:12:22 Mediaportal.OnExit()
    21-11-2005 15:12:22 Card:1 stop
    21-11-2005 15:12:22 Card:1 DeleteGraph
    21-11-2005 15:12:22 SinkGraph:DeleteGraph()
    21-11-2005 15:12:22 mpeg2: close interfaces
    21-11-2005 15:12:22 mpeg2: stop mediactl
    21-11-2005 15:12:22 mpeg2: stopped mediactl
    21-11-2005 15:12:22 PlugInManager.Stop()
    21-11-2005 15:12:22 texturemanager:dispose:weather\logos\TWClogo_64px.png frames:1 total:5 mem left:250609664
    21-11-2005 15:12:22 texturemanager:dispose:weather\128x128\na.png frames:1 total:4 mem left:250609664
    21-11-2005 15:12:22 texturemanager:dispose:weather\64x64\na.png frames:1 total:3 mem left:250609664
    21-11-2005 15:12:22 MediaPortal done
    21-11-2005 15:12:22 dbs:close:RadioDatabase4.db3
    21-11-2005 15:12:22 dbs:close:musicdatabase4.db3
    21-11-2005 15:12:22 dbs:close:programDatabaseV3.db3
    21-11-2005 15:12:22 dbs:close:TVDatabaseV21.db3

    And....... The problem is not there when I use BlueTwo as theme :) So I guess I have a temporary fix for my problem untill this li'll bug got fixed in my favourite skin ...
     

    Asmo

    Portal Pro
    March 3, 2005
    57
    0
    Hi ronilse,

    Apparently it isnt the only skin who has then :)

    I shouldve thought of this before... I reckon BlueTwo will always be the skin that is most 'up to date' as it is the deafult skin.

    Stupid me ;)

    Thanks guys :)
     

    AndyQ

    Portal Member
    May 27, 2005
    25
    0
    wortelsoft said:
    I'm also a big fan of the my weather part of mp looks like there is some development in that area, you know also have the world by night map wich is realy cool.

    :)
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom