[no Bug] - Not recognizing all channels in same transponder

Discussion in 'MediaPortal 1.1.0 RC 1 & 2' started by Dragy, May 12, 2010.

  1. Dragy

    Dragy Portal Pro

    Joined:
    April 27, 2009
    Messages:
    778
    Likes Received:
    303
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Ratings:
    +332 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    MediaPortal Version: MP 1.1RC2
    MediaPortal Skin: StreamedMP
    Windows Version: Win 7 64bit
    CPU Type: AMD Athlon II X2 240
    HDD: Samung SP F3 1TB
    Memory: 4GB DDR2
    Motherboard: Gigabyte ma78gm-s2h
    Video Card: Asus HD4670 1GB
    Video Card Driver: ATi CCC 10.4
    Sound Card: Creative XtremeMusic
    Sound Card AC3: internal decoder, analog out
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: FireDTV
    1. TV Card Type: DVB-C
    1. TV Card Driver: 5.7



    When recording 1 channel, not all the other channels on the same transponder are highlighted. In the screenshots you see Nederland 1, 2,3 and RTL4 are on the same transponder, but Nederland 2, 3 are not highlighted. Sometimes it is also not possible to timeshift to 2 or 3 then. But after changing channel to 3, it is possible..
    Weird..

    //edit
    Alphacrypt firmware = 3.05
     

    Attached Files:

  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. riksmith

    riksmith Portal Pro

    Joined:
    April 18, 2009
    Messages:
    1,856
    Likes Received:
    321
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +321 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    We don't have a "glazen bol" here so please post logging!
     
  4. Dragy

    Dragy Portal Pro

    Joined:
    April 27, 2009
    Messages:
    778
    Likes Received:
    303
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Ratings:
    +332 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Okay, I thought the log was useless in this case.

    Tomorrow I can post logs :)
     
  5. Dragy

    Dragy Portal Pro

    Joined:
    April 27, 2009
    Messages:
    778
    Likes Received:
    303
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Ratings:
    +332 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I played around a bit and saved the logs.

    First thing I did was recording RTL4 and after that I tried to zap to Nederland 1, 2 or 3. Nederland 1 seems to be recognized always as one of the same transponder. Nederland 2 seems to be not recognized most times, but possible to zap to it. Nederland 3 seems to be not recognized most times and also most times it's not possible to zap to it.
     
  6. riksmith

    riksmith Portal Pro

    Joined:
    April 18, 2009
    Messages:
    1,856
    Likes Received:
    321
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +321 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Your decrypt limit is set to 1, so you can only watch 1 non-FTA channel at a time. You should set the cam limit to a higher value or completely disable it by setting it to 0.
     
    • Like Like x 1
  7. Dragy

    Dragy Portal Pro

    Joined:
    April 27, 2009
    Messages:
    778
    Likes Received:
    303
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Student
    Ratings:
    +332 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Aah! You are right! Now it works great. I thought the CAM Limit was meant for something else..
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!