OnlineVideos 2.3.1.0 [2017/05/15] (4 Viewers)

joecrow

Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 9, 2012
    1,668
    1,253
    Germany Germany
    Country flag
    Keeping my fingers crossed but ZDF was working for me last night and is still OK this morning.:) All live, except Arte, and catchup content are looking good.
    It would be good to know if someone worked on it and fixed it, there are only broken reports in the "Creater and User Report", rather than some variable or change by ZDF.
    Creator/maintainer please let us know.;)

    For those located outside Germany with my DNS service turned on I cannot get any Live TV in OV,(no URL) but catchup is OK, no problem via Firefox (even Arte).
    This may just be my DNS service, it has been that way for some months, or maybe some form of Geo-blocking, don't know.

    UPDATE;- After re-reading this to clarify it should say....." with my DNS service turned on I cannot get any Live ZDF TV in OV,(no URL)"
     
    Last edited:

    datfreak

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • March 19, 2006
    157
    18
    When selecting youtube subscription "Might car mods", i get 'error getting dynamic categories'.
    All my other YT channels work ok, and this chanel did work in previous versions.

    I have tried clean uninstalling and reinstalling OV. Unsubscripting might car mods and re subscriipting.

    I'll get logs soon, but anyone else have this problem on 1 channel?
     

    ms.fox

    Portal Member
    October 15, 2017
    9
    2
    Germany Germany
    MP dumps, if i call "MDR":
    Code:
    [2017-12-27 17:32:53,457] [Log    ] [OVLoad   ] [DEBUG] - WindowManager: unroute to MediaPortal.Dialogs.GUIDialogProgress:101->OnlineVideos.MediaPortal1.GUIOnlineVideos:4755
    [2017-12-27 17:32:53,488] [Log    ] [OVLoad   ] [DEBUG] - SendThreadCallbackAndWait - Waitone
    [2017-12-27 17:32:57,001] [Log    ] [OnlineVideos] [DEBUG] - SendThreadCallbackAndWait - Waitone
    [2017-12-27 17:33:00,752] [Error  ] [26       ] [ERROR] - MediaPortal: Unhandled exception occured
    [2017-12-27 17:33:00,752] [Log    ] [26       ] [ERROR] - Exception: System.NullReferenceException: Der Objektverweis wurde nicht auf eine Objektinstanz festgelegt.
       bei OnlineVideos.Sites.MdrUtil.<>c__DisplayClass1_0.<DiscoverDynamicCategories>b__1(Object o)
       bei System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
       bei System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
       bei System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
       bei System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
       bei System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart(Object obj)  Message: Der Objektverweis wurde nicht auf eine Objektinstanz festgelegt.  Site   :   Source : OnlineVideos.Sites.offbyone  Stack Trace:     bei OnlineVideos.Sites.MdrUtil.<>c__DisplayClass1_0.<DiscoverDynamicCategories>b__1(Object o)
       bei System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
       bei System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
       bei System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
       bei System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
       bei System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart(Object obj)
    MediaPortal 1.18.0 with OnlineVideos 2.3.1.0
     

    wjw

    Portal Pro
    July 13, 2008
    343
    33
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Is anyone successfully using Online Videos to access Amazon Prime UK these days? Until recently I had no problems but now it no longer works. I know that the login process is working successfully as I can get as far as seeing the Watchlist set up in my Amazon account - but nothing will then play. I make the selection. get the rotating dots image and then just revert back to the item list.

    I'm not aware of having made any changes so am curious to know whether this behaviour is happening elsewhere (i.e. have Amazon changed something again) or whether it's just something on my system.
     

    morpheus_xx

    Lead Dev MP2
  • Team MediaPortal
  • March 24, 2007
    11,487
    7,018
    Germany Germany
    Country flag
    Unfortunately there is no known reason nor solution to this behavior. Amazon requests randomly an additional login when this happens. And as there is the loading indicator overlaying the browser, users can't see this screen.

    This can be only solved by editing file C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Client\Plugins\OnlineVideos\iexplore.exe.config. (MP2 path, for MP1 please search for this file)
    Set
    <add key="DebugMode" value="true" />
    <add key="BrowserHostWaitTimeout" value="30"/>
    (the timeout setting gives your more time to type in your passwort and login)

    Once you logged in successful, it should work (for a while)...
     

    wjw

    Portal Pro
    July 13, 2008
    343
    33
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Thanks for the quick reply and advice. Unfortunately, having looked in the logfile to make sure, that's not the problem. Login is sucessful - here are the lines from the OnlineVideos log:

    [01-15 12:25:12,184] [MPMain ] [INFO ] Search category restored to All
    [01-15 12:25:18,841] [OnlineVideos] [INFO ] Looking for dynamic categories for site 'Amazon Prime Uk'
    [01-15 12:25:18,872] [OnlineVideos] [INFO ] Found 3 dynamic categories for site 'Amazon Prime Uk'
    [01-15 12:25:21,185] [OnlineVideos] [INFO ] Looking for subcategories in 'Watchlist' on site 'Amazon Prime Uk'
    [01-15 12:25:21,201] [OnlineVideos] [INFO ] Login to Amazon Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more
    [01-15 12:25:23,967] [OnlineVideos] [INFO ] Login complete
    [01-15 12:25:23,967] [OnlineVideos] [INFO ] Found 2 subcategories in 'Watchlist' on site 'Amazon Prime Uk'
    [01-15 12:25:26,065] [OnlineVideos] [INFO ] Looking for subcategories in 'TV Watchlist' on site 'Amazon Prime Uk'
    [01-15 12:25:26,425] [OnlineVideos] [INFO ] Found 3 subcategories in 'TV Watchlist' on site 'Amazon Prime Uk'

    However, looking the MP logfile I see this:

    [2018-01-15 12:26:16,147] [Error ] [33 ] [ERROR] - [OnlineVideos] log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property [encoding] to set object on [log4net.Appender.ConsoleAppender]
    log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property [lockingModel] to set object on [log4net.Layout.PatternLayout]
    log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property [encoding] to set object on [log4net.Appender.BufferingForwardingAppender]
    log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property [lockingModel] to set object on [log4net.Appender.BufferingForwardingAppender]

    Sadly this means nothing to me. Hopefully it might to you?
     

    morpheus_xx

    Lead Dev MP2
  • Team MediaPortal
  • March 24, 2007
    11,487
    7,018
    Germany Germany
    Country flag
    [2018-01-15 12:26:16,147] [Error ] [33 ] [ERROR] - [OnlineVideos] log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property [encoding] to set object on [log4net.Appender.ConsoleAppender]
    log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property [lockingModel] to set object on [log4net.Layout.PatternLayout]
    log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property [encoding] to set object on [log4net.Appender.BufferingForwardingAppender]
    log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property [lockingModel] to set object on [log4net.Appender.BufferingForwardingAppender]
    This error looks related to the logging component itself. This is not related to OV plugin or Amazon site. If it is specific to MP1 I'm unable to assist, sorry.
     

    Freuli

    Portal Pro
    October 31, 2007
    391
    77
    Country flag
    Hi,

    I had the same problem. For me, I found a workaround. During the running dots, I type in my password and press enter. After that, the video is starting.

    Hopefully I will run at your side as well.

    regards
    markus
     

    morpheus_xx

    Lead Dev MP2
  • Team MediaPortal
  • March 24, 2007
    11,487
    7,018
    Germany Germany
    Country flag
    I had the same problem. For me, I found a workaround. During the running dots, I type in my password and press enter. After that, the video is starting.
    Ah yes, this is a kind of "blind input" of the password. Good to know :)
     

    wjw

    Portal Pro
    July 13, 2008
    343
    33
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    @Freuli

    Thanks for the suggestion, but unfortunately doesn't work for me.

    @morpheus_xx

    So I tried on MP2 with the same lack of success. I can't see a separate OnlineVideos log file as there was for MP1, but in the MP2 Client Log file I see the following:


    [2018-01-15 15:11:22,621] [107462 ] [AMQ 'ScreenManager'] [WARN ] - Cannot open texture: LanguageFlags\Amazon Prime Uk.png
    [2018-01-15 15:11:27,927] [112769 ] [Thread29 ] [INFO ] - [OnlineVideos] Login to Amazon Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more
    [2018-01-15 15:11:31,560] [116401 ] [Thread29 ] [INFO ] - [OnlineVideos] Login complete
    [2018-01-15 15:11:31,586] [116427 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Pushing workflow state 'OnlineVideosCategories' (id='517dd2c8-27c4-4ae1-abdc-b8001bfc95da') onto the navigation stack...
    [2018-01-15 15:11:31,594] [116435 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to show screen 'categories'...
    [2018-01-15 15:11:31,680] [116521 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'categories' successfully shown
    [2018-01-15 15:11:35,948] [120789 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Pushing workflow state 'OnlineVideosCategories' (id='517dd2c8-27c4-4ae1-abdc-b8001bfc95da') onto the navigation stack...
    [2018-01-15 15:11:35,959] [120800 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to show screen 'categories'...
    [2018-01-15 15:11:36,015] [120856 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'categories' successfully shown
    [2018-01-15 15:11:42,318] [127159 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Pushing workflow state 'OnlineVideosVideos' (id='ff474a1a-ca39-4247-bfea-4e7b578f482b') onto the navigation stack...
    [2018-01-15 15:11:42,324] [127165 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to show screen 'videos'...
    [2018-01-15 15:11:42,745] [127587 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'videos' successfully shown
    [2018-01-15 15:11:46,729] [131571 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Pushing workflow state 'CheckQueryPlayActionSingleItem' (id='b79e395b-2276-4cde-b4cc-bb4f3e201eff') onto the navigation stack...
    [2018-01-15 15:11:46,890] [131732 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Screen was updated by workflow model
    [2018-01-15 15:11:46,898] [131740 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:11:46,908] [131750 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to show screen 'videos'...
    [2018-01-15 15:11:46,915] [131757 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'videos' successfully shown
    [2018-01-15 15:11:46,921] [131763 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Pushing workflow state 'CheckResumePlayback' (id='04138763-42e6-49f1-ba51-ee3a9baa835d') onto the navigation stack...
    [2018-01-15 15:11:46,944] [131786 ] [Thread111] [INFO ] - WorkflowManager: Screen was updated by workflow model
    [2018-01-15 15:11:46,958] [131799 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:11:46,962] [131803 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to show screen 'videos'...
    [2018-01-15 15:11:46,969] [131810 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'videos' successfully shown
    [2018-01-15 15:11:54,741] [139582 ] [Thread26 ] [INFO ] - WorkflowManager: Pushing workflow state 'VideoFullscreenContent' (id='882c1142-8028-4112-a67d-370e6e483a33') onto the navigation stack...
    [2018-01-15 15:11:55,418] [140259 ] [Thread26 ] [INFO ] - WorkflowManager: Screen was updated by workflow model
    [2018-01-15 15:11:55,508] [140350 ] [AMQ 'ScreenManager'] [INFO ] - OVP: Transformed BBOX: X:990 Y:220 Width:820 Height:606
    [2018-01-15 15:12:13,052] [157893 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:13,057] [157898 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to show screen 'videos'...
    [2018-01-15 15:12:13,140] [157982 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'videos' successfully shown
    [2018-01-15 15:12:35,734] [180575 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:35,823] [180664 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:35,883] [180725 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:35,958] [180800 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:35,974] [180815 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:35,982] [180824 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:35,988] [180829 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to show screen 'home'...
    [2018-01-15 15:12:38,269] [183110 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'home' successfully shown
    [2018-01-15 15:12:49,588] [194429 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Pushing workflow state 'dialogSystemState' (id='bbfa7db7-5055-48d5-a904-0f0c79849369') onto the navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:49,594] [194435 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to open dialog screen 'dialogSystemState'...
    [2018-01-15 15:12:49,725] [194567 ] [InputMgr ] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'dialogSystemState' successfully shown
    [2018-01-15 15:12:54,149] [198990 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to remove 1 workflow states from navigation stack...
    [2018-01-15 15:12:54,156] [198997 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Trying to show screen 'home'...
    [2018-01-15 15:12:54,160] [199001 ] [Thread29 ] [INFO ] - WorkflowManager: Screen 'home' successfully shown
    [2018-01-15 15:12:54,217] [199058 ] [Main ] [INFO ] - UPnPServerController: GENA disabled for IP endpoint '127.0.0.1'
    [2018-01-15 15:12:54,363] [199204 ] [Main ] [INFO ] - ImporterWorker: Suspension requested...
    [2018-01-15 15:12:54,380] [199222 ] [115 ] [INFO ] - ImporterWorker: Suspended (0 ImportJobs pending)
    [2018-01-15 15:12:54,463] [199304 ] [Main ] [INFO ] - ImporterWorker: Suspension requested...
    [2018-01-15 15:12:54,523] [199365 ] [Main ] [INFO ] - WorkflowManager: Shutdown
    [2018-01-15 15:12:54,528] [199369 ] [Main ] [INFO ] - ImporterWorker: Shutdown requested...
    [2018-01-15 15:12:54,550] [199391 ] [81 ] [INFO ] - ImporterWorker: Shutdown
    [2018-01-15 15:12:54,696] [199537 ] [Main ] [INFO ] - PluginManager: Shutdown
    [2018-01-15 15:12:54,709] [199550 ] [Main ] [INFO ] - MceRemote: Stopping MCE remote
    [2018-01-15 15:12:54,783] [199624 ] [Main ] [INFO ] - Dokan: Successfully unmounted resource 'C:\ProgramData\Team MediaPortal\MP2-Client\RemoteResources'
    [2018-01-15 15:12:54,786] [199627 ] [Main ] [INFO ] - ResourceServer: Shutting down HTTP servers
    [2018-01-15 15:12:56,795] [201636 ] [Main ] [WARN ] - ThreadPool: Not all worker threads terminated
    [2018-01-15 15:12:57,277] [202119 ] [Main ] [INFO ] - UPnPServerController: SSDP disabled for IP endpoint '127.0.0.1'
    [2018-01-15 15:12:57,282] [202124 ] [Main ] [INFO ] - UPnPServerController: SSDP disabled for IP endpoint 'fe80::65ff:4107:acaa:7f37'
    [2018-01-15 15:12:57,287] [202129 ] [Main ] [INFO ] - UPnPServerController: SSDP disabled for IP endpoint 'fe80::14ad:767:a962:f9d3'
    [2018-01-15 15:12:57,292] [202134 ] [Main ] [INFO ] - UPnPServerController: SSDP disabled for IP endpoint '192.168.1.100'
    [2018-01-15 15:12:57,297] [202139 ] [Main ] [INFO ] - UPnPServerController: SSDP disabled for IP endpoint '2001:0:4137:9e76:14ad:767:a962:f9d3'
    [2018-01-15 15:12:58,520] [203361 ] [Dokan ] [INFO ] - Dokan: DokanMain returned successfully!

    However things now get really curious! In the While in MP2 I selected one item to play - failed. Then selected the second episode from the same list and while the dots were whirling I tried the enter password thing again - which worked! Except that a second window opened alongside the first. Thesecond window played the item while the first was still showing a blank.

    Just added the full set of MP2 logs from this session.
     

    Attachments

    Last edited:

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 3)

    Top Bottom