OnlineVideos 2.3.1.0 [2017/05/15] | Page 45

Discussion in 'OnlineVideos' started by offbyone, March 26, 2015.

  1. joecrow
    • Team MediaPortal

    joecrow Test Group

    Joined:
    August 9, 2012
    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    678
    Ratings:
    +1,143 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Is there a reason why "Watch Series" is not included in MP1 but is available in MP2 OV? If no is there a chance it could be included in MP1 OV.;)


     
    • Like Like x 2
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    702
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,048 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Well, I didn't do anything :)

    Edit: that should be a reply to the youtube issue.
    As for Watch-series I think it was more or less a copyright/legal inspired decision to not include it in OV.
    Why it is included in the MP2 variant of it, don;t know how that happened and if that was a consious decision or just what the guy creating the installer had added in his settings...
     
    • Like Like x 1
    • Funny Funny x 1
  4. Muffsack

    Muffsack Portal Pro

    Joined:
    June 24, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    28
    Ratings:
    +31 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi there,
    are there any known problems with the Plugin Onlinevideos?
    Since some days it seems that the config files are not loaded from the internet. the PopUp hangs on "Online Videos - automatic update" (automatische Aktualisierung in German) until it gets an timeout.
    When I have opened netflix (logon seems to works because I get the logon mail) it seems to work - but the playback stops automatic after a few seconds.
    The playback directly in the IE is working properly.

    I'm thankful for any hints.
    Kind regards and thank you all in advance
     
    Last edited: April 7, 2019
  5. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    702
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,048 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hm, it sounds like you're having some connection issues.
    Do you also have that when playing videos from other sites (f.e. youtube)?
    Don't know if its going to help (because logging in netflix is kind of awkward) but can you share some logs (onlinevideos.log and mpurlsourcesplitter.log)?
     
  6. Flavio

    Flavio New Member

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 2
    Home Country:
    Italy Italy
    I have installed OnLine Videos on my MP1 with StreamedMP Skin.

    When I go on WebVideos and select one site, I have always this error:
    "Error getting category Videos"

    [​IMG]

    This happens indiscriminately on all sites. Where am I doing wrong?
     
    • Missing System Logs and/or Specs Missing System Logs and/or Specs x 1
  7. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    702
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,048 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Logs would help
     
    • Agree Agree x 1
  8. Flavio

    Flavio New Member

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 2
    Home Country:
    Italy Italy
    Excuse-me. This my logs
     

    Attached Files:

  9. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    702
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,048 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hm, it seems you chose a non-working site (which unfortunately are quite abundant).
    Can you check youtube f.e.? That one I'm sure it's working
     
  10. Flavio

    Flavio New Member

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 2
    Home Country:
    Italy Italy
    Yes YouTube is working, but the others sites no one working

    Inviato dal mio BKL-L09 utilizzando Tapatalk
     
  11. doskabouter
    • Premium Supporter

    doskabouter Community Plugin Dev

    Joined:
    September 27, 2009
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    702
    Location:
    Nuenen
    Ratings:
    +1,048 / 1
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Unfortunately the number of working sites depends on the maintainers, and which sites they use themselves.
    Care to join the dev-team for this? :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!