Play asx Files (1 Viewer)

A

Anonymous

Guest
Would be nice if MediaPortal could play asx files.
When I'm trying to play one it will crash.
 
A

Anonymous

Guest
yes, support for internet radio could be really nice. ther are plenty of stations out there. could be a great module!
 
A

Anonymous

Guest
that thread was edited, original post included only stuff for shoutcast...
 

MrMario64

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 22, 2004
    822
    1
    49
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    you can allready play .asx files

    Just add the .asx extension to the list in setup and put the file in a share.
    It will load and play fine.
     
    A

    Anonymous

    Guest
    Yes you can play some asx files but not the WindowsMediaPlayer ones.
    I'll show you an example:
    Broken.asx file has following line in it and won't play.
    mms://wmcontent80.bcst.yahoo.com/pub06root4/Pub06Share13/LAUvpwm9/0/5226951.wmv

    bardelot
     

    MrMario64

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 22, 2004
    822
    1
    49
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    gimme the link to the .asx file, not the media-file itself.
    Then I will try it.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Thanks again for all the help. I deleted 'BDHandler.dll" from the process folder, and as expected, it no longer appears in the MePo configuration utility. I also downloaded the X86 BDReader plugin that you posted. Renamed the existing files in the MePo folder, and copied the updated files to the MePo folder. For the most part...
    Thanks again for all the help. I deleted 'BDHandler.dll" from the process folder, and as expected, it no longer appears in the...
    I'm not sure that this works on 32-bit, but if I try to play a 4K UHD Blu-ray (Using makeMKV, modified firmware, and AnyDVD HD) the...
    Replies
    22
    Views
    1K
    Glad the problem was at least solved for you. But it's one of the issues nobody likes. It's bad to have bugs, but I prefer a clear error in logs with a solution behind ;)
    Glad the problem was at least solved for you. But it's one of the issues nobody likes. It's bad to have bugs, but I prefer a clear...
    Good morning, I am using MP2 since several years on a Win10 machine and now switched to a new PC with Win11. After installation, I...
    Replies
    33
    Views
    2K
    Hi, I found the problem in my configuration without PowerDVD. In the past I had configured the following setting: "Use internal Blu-ray menu player" and it works - slowly but it worked fine. As described, this suddenly stopped working after an update in the last few months. Yesterday, as a test, I deactivated this check box and it...
    Hi, I found the problem in my configuration without PowerDVD. In the past I had configured the following setting: "Use internal...
    Hello english forum! Since my question, which I asked weeks ago in the German-speaking forum, has not been answered until today, I...
    Replies
    43
    Views
    4K
    Yes correct that would have solved it. I guess I was more interested in finding out what I had done to cause the problem as the error message was of no help. By deleting everything I wouldn't have known so it was a learning curve for future reference. Fully understood I thought that might be the case. I also had some issues with...
    Yes correct that would have solved it. I guess I was more interested in finding out what I had done to cause the problem as the...
    I've just updated to Win 10 on a second drive and am installing MP 1.31. Having a bit of trouble with the install with the...
    Replies
    14
    Views
    1K
    I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video signal") on the TV I suspect the AVR has something to do with that. If I manually put the TV only into standby when TV is playing but paused then on wakeup I could not immediately take it out of pause and...
    I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video...
    Hi all, I´m using MP 1.30 at the moment and have a problem which also exists on my system on previous versions. So I don´t think...
    Replies
    3
    Views
    647
    Top Bottom