MP2 - V2.4.1 [fixed] Play button reverts to beginning after using Fast Forward (1 Viewer)

ge2301

Lead Design MP2
  • Team MediaPortal
  • January 11, 2014
    7,971
    3,119
    Stuttgart
    Home Country
    Germany Germany
    We could potentially do something similar in MP2 with a bit of work.
    In case this is followed up we might better create another thread and Jira ticket for it.
    I close this thread as "fixed" :)
     

    TVWatcher

    Portal Pro
    January 9, 2020
    64
    5
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    You should have the same issue with WMC skin and MP2.4.1. Probably you use an earlier version.
    Anyway, next version will contain a fix for this.MediaPortal2-2.4
    Not sure how to tell which version we have but the file in the Download folder is "MediaPortal2-2.4" dated 6/3/2022 (Uk date format).
     

    ge2301

    Lead Design MP2
  • Team MediaPortal
  • January 11, 2014
    7,971
    3,119
    Stuttgart
    Home Country
    Germany Germany
    Not sure how to tell which version we have but the file in the Download folder is "MediaPortal2-2.4" dated 6/3/2022 (Uk date format).
    The splash screen during startup of MP2 client and log files shows the version.
    As mentioned, with MP2.4 it’s expected you do not face the issue of this thread, it was implemented with MP2.4.1.
     

    TVWatcher

    Portal Pro
    January 9, 2020
    64
    5
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    The splash screen during startup of MP2 client and log files shows the version.
    Of course it does! Doh!
    As mentioned, with MP2.4 it’s expected you do not face the issue of this thread, it was implemented with MP2.4.1.
    Glad we missed that there was a 2.4.1 update - we're usually assiduous about updating all our software to its latest versions.
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom