Playing dvd from harddrive

Discussion in '0.2.3.0 RC3 and SVN Builds' started by Pepreal, October 18, 2007.

  1. Pepreal

    Pepreal Portal Member

    Joined:
    August 31, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    I can't play a dvd thats on my hd, with the RC2 it works perfectly and now it doesn't



    gr, pepreal
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ronilse
    • Premium Supporter

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    Attach your system specification & logs to your post, we will be guessing on solution without information. Btw movies from HDD works fine here using cyberlink as codecs

    regards
    Roy
     
  4. Pepreal

    Pepreal Portal Member

    Joined:
    August 31, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    tehre is nothing in the log file, already lookt over there, if i use rc2 with powerdvd codec it works perfectly but when i go to rc3 than nothing is happaning when i try to play a dvd from hd it doesn't crash olso.
     
  5. ronilse
    • Premium Supporter

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    Well no log = no solution(it works here so i can't confirm the issue either), mediaportal.log will tell if something isn't started when selected & give a error code ;)

    Regards
    Roy
     
  6. OleJ

    OleJ Portal Pro

    Joined:
    September 13, 2006
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Movies from HDD work fine here as well.
    Both avi and dvd iso play fine.
    I'm using MPV/MPA codecs.
     
  7. Pepreal

    Pepreal Portal Member

    Joined:
    August 31, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    i'm not taling about iso or avi (avi is not a dvd format) files, talking about the ifo files from a dvd on hdd, if i push on them nothing happens with tc2 it works fine

    2007-10-18 23:11:14.984375 [ERROR][MPMain]: DVDPlayer:Unable to set window owner 0x80040209
    2007-10-18 23:11:14.984375 [ERROR][MPMain]: DVDPlayer:Unable to set options()
    2007-10-18 23:11:15.046875 [ERROR][MPMain]: PlaylistPlayer: *** unable to play - \\Pepreal\dvd\48 Hours\VIDEO_TS.IFO - skipping track!
    2007-10-18 23:11:28.968750 [ERROR][MPMain]: DVDPlayer:Unable to set window owner 0x80040209
    2007-10-18 23:11:28.968750 [ERROR][MPMain]: DVDPlayer:Unable to set options()
    2007-10-18 23:11:29.015625 [ERROR][MPMain]: PlaylistPlayer: *** unable to play - \\Pepreal\dvd\48 Hours\VIDEO_TS.IFO - skipping track!

    Oke this is what the logs says

    if i try this with rc2 it works fine
     
  8. ronilse
    • Premium Supporter

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    The complete log will tell more, like codecs used, skin used etc which may explain why you have problem & not me. Since you're not adding required information theres really not much we can do......
    Btw, the error code it's much likely pin not connected, but to what i dunno ;)

    Regards
    Roy
     
  9. Pepreal

    Pepreal Portal Member

    Joined:
    August 31, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    fond the problem, there where some rest overs in the registry from intervideo that i tested ones
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!