Port 1433 Blocked (1 Viewer)

plotto

Portal Member
October 4, 2007
27
2
AKL
Home Country
New Zealand New Zealand
TV-Server Version: RC1
MediaPortal Version: Curent Version
MediaPortal Skin: Blue Two Wide
Windows Version: Vista
CPU Type: AMD 64 5000 +
HDD: Samsung
Memory: 2Gb
Motherboard: Asus
Video Card: Radeon 9250
Video Card Driver:
Sound Card:
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: TechniSat
1. TV Card Type: DVB-S
1. TV Card Driver:
2. TV Card: Hauppage
2. TV Card Type: DVB-T
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case: Excel MATX
Cooling:
Power Supply:
Remote: MCE
TV: Samsung 43"
TV - HTPC Connection: HDMI

I have MP RC! working fine on the server computer, can watch TV etc.
The client computer works fine apart from the TV, I can watch all the videos from the server on the client etc.

When entering the Host IP in client PC for TV, it comes up with 1433 is blocked.

All the firewalls are disabled on the Server and Client PC, I have setup the SQL to allow local and remote access and still no go.

Any body able to help me on this please?
 

hehe29979245

Portal Member
July 24, 2008
18
0
I have EXACTLY the same problem except that the error also occurs when I try to watch TV from the server itself. Can anyone help? Thanks!
 

Major_Mess

Portal Pro
June 18, 2006
85
4
54
Country flag
This is still happening with v1.0.1. Though not being able to connect to TCP 1433 does not stop one MP client and VLC from displaying the TV. Still no real usable result as the server still is very unstable and often viewing hangs after several channel changes. I have another client that will only play a channel for 1 minute before stopping, then selecting another channel gets another minute.

All firewalls are disabled.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there are severe problems with the plugins at the moment, I can try to analyze causes and find possible solutions. However, this will currently only have low priority, as I am responsible for employees and...
Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there...
After many years as a MediaPortal supporter and plugin developer I will now have to say goodbye to my beloved HTPC for personal...
Replies
2
Views
2K
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the link below, run reg.bat as an admin to install it and change the HEVC Video settings in MediaPortal Configuration/Codecs and Renderer...
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the...
For some unknown reason I can't play HEVC encoded video with MP1 on my system. I have tried every trick I know, but nothing works...
Replies
10
Views
704
Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my keyboard just fine (also lightspeed wireless). Suggestions?
Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my...
Good evening, having just fresh installed media portal 2.3.2. Looking at trialing again as it now seems to support what I am...
Replies
1
Views
247
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use MediaPortal, so I think i can live with it ;)
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
2
Views
491
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on which a WinTV-quadHD card is installed. This card worked perfectly before the migration and no hardware change was made (not a single cable disconnected). Since my passage under windows 10 x64, I can't get...
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
Replies
0
Views
442
Top Bottom