Posting and PM error on this thread, very strange (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

Hi, must be really a while, cuz I can not remember any post from you ;) But might be also that I joined the team too late. Yes, there will be many things. Main reason is simply, that MP2 is not developed based on MP1. I for example never used MP1. I tried it lately to test voice control and was shocked about many inconsistancies in...
Hi, must be really a while, cuz I can not remember any post from you ;) But might be also that I joined the team too late. Yes...
It´s been a while... :) Well, simply the reason is cause MP1 was working so well... :) Now I decided to upgrade my old servers and...
Replies
1
Views
1K
Hi @azzuro, I don’t know what was wrong with loading onto my new HTPC. After many days of trying to get MePo to work, I’m afraid I gave up and jumped ship to Kodi - which worked first time without problems. After 10 years with Mediaportal, it was a huge shame to leave but I couldn’t get it to work at all with my new PC with integrated...
Hi @azzuro, I don’t know what was wrong with loading onto my new HTPC. After many days of trying to get MePo to work, I’m afraid I...
Hi, I've been using MediaPortal 1 for many years on an HTPC with a graphics card, but since switching to a Dell Optiplex 5080 with...
Replies
20
Views
2K
Update. I've installed Ver 2.3.2 and it's definately improved the situation. The only error I'm seeing is an occasional "OptimFrog" error on first starting up.
Update. I've installed Ver 2.3.2 and it's definately improved the situation. The only error I'm seeing is an occasional...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
17
Views
3K
Strange. The logs show no error and things should be alright. Have you tried another skin/theme instead WMC, e.g. Win10? I don't really expect a different result but worth a try. EDIT: I vaguely remember a problem with the dynamic refresh rate changer. Can you try to temporarily deactivate and try again? The other thing is the...
Strange. The logs show no error and things should be alright. Have you tried another skin/theme instead WMC, e.g. Win10? I don't...
Hi team - I know that my profile says I joined in 2008, but I never actually got things set up then. MP1 felt very "raw" at the...
Replies
5
Views
1K
Yes, better there.
Yes, better there.
NOTE: Original post edited to update on each issue. Hi all, This is my first post on here, having just come from a fairly well...
Replies
19
Views
4K
Top Bottom