Проблема с TT-budget S2-4100 (1 Viewer)

sergej206

Portal Member
April 26, 2014
5
0
52
Russian Federation Russian Federation
ПК I3/4GB/120SSD TT S2-4100. Win 7 32 bit со всеми обновлениями.MP 1.7.При попытке настройить tv server при сканировании каналов в логах - unable to start graf... На другом ПК абсолютно аналогично.С TT S-1401(там есть еще просто PCI) нормально. Пробовал ставить на это же железо XP -эту ошибку не выдает, но каналы все равно не ловит.
Буду благодарен за любые советы.
 

mm1352000

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Please try to restart the TV service.
    If that doesn't help, make sure that no other software is using the tuner.
     

    sergej206

    Portal Member
    April 26, 2014
    5
    0
    52
    Russian Federation Russian Federation
    Restart of TV service did not help. other software(using the tuner) is not available.Windows "clean" install. Excuse me for bad English.
     

    sergej206

    Portal Member
    April 26, 2014
    5
    0
    52
    Russian Federation Russian Federation
    Сегодня поставил версию 1.7.1 ситуция не изменилась. Интересно - у кого- нибудь TT-budget на pci-e разъеме работает?
     

    Midaw

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • April 30, 2014
    31
    1
    37
    Russian Federation Russian Federation
    Все очень просто. Твой девайс требует программных кодеков. Поставь какой нибудь левый, чтоб он появился в настройках и возможно заработает тюнер. Могу скинуть набор таких кодеков, раньше их тут находил. Если нужно, скидывай своё мыло мне в личку.
     

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    Все очень просто. Твой девайс требует программных кодеков. Поставь какой нибудь левый, чтоб он появился в настройках и возможно заработает тюнер. Могу скинуть набор таких кодеков, раньше их тут находил. Если нужно, скидывай своё мыло мне в личку.
    ^^ The problem has nothing to do with codecs.

    @sergej206
    I wonder if the problem is your LNB settings:
    LNB low:10750 hi:0 switch:0
    Please update and try to rescan:
    low = 10750
    high = 10750
    switch = 12750

    mm
     

    sergej206

    Portal Member
    April 26, 2014
    5
    0
    52
    Russian Federation Russian Federation
    @mm1352000
    I tried to do as you advised (advanced tuning options).
    The situation has not changed.
     
    Last edited by a moderator:

    Vasilich

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • August 30, 2009
    3,393
    1,170
    Germany, Mayence
    Russian Federation Russian Federation
    Country flag
    2014-06-03 20:38:04,758] [Log ] [28 ] [ERROR] -
    Exception :TvLibrary.TvException: Unable to start graph
    at TvLibrary.Implementations.DVB.TvCardDvbBase.RunGraph(Int32 subChannel)
    at TvLibrary.Implementations.DVB.TvCardDvbBase.DoTune(Int32 subChannelId, IChannel channel, Boolean ignorePMT)
    at TvLibrary.Implementations.DVB.TvCardDVBS.Scan(Int32 subChannelId, IChannel channel)
    [2014-06-03 20:38:00,187] [Log ] [27 ] [INFO ] - dvb: RunGraph returns: 0x8007001F
    your log is full of these messages.

    Have you tested it with Network provider set to DVB-S for this card?
    Have you tried to uncheck the LNB override checkbox in advanced tuning settings?
    have you restarted whole PC after that? because it seems that
    ERROR_GEN_FAILURE
    0x8007001F
    May be used to indicate that the device has stopped responding (hung) or a general failure has occurred on the device. The device may need to be manually reset.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/dd319335(v=vs.85).aspx
    that some of tuner cards won't do anything after this message until you restart PC.

    but i remember that @mm1352000 already handled this error for some other card for gibman... Maybe he has other ideas from your logs...
     
    Last edited:

    mm1352000

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 1, 2008
    21,571
    8,218
    New Zealand New Zealand
    Country flag
    At this point I have no idea what is wrong.
    Does the tuner work in TT-Viewer?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    O Проблема с Фанартом Помощь по MediaPortal 41
    Similar threads

    Top Bottom