pvr 250 + pvr 500 (1 Viewer)

jwhitt

New Member
November 5, 2005
3
0
has anyone been able to get a pvr 250 and a pvr 500 to work, when i open the tv turners tab in the setup, i only see the 250, so when i click on the qadd button i get an error? any ideas?
 

FlipGer

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 27, 2004
    2,658
    115
    47
    Leipzig, Germany
    Home Country
    Germany Germany
    Hi,

    any more infos? We provide a very nice tool to fill out the support template!
    Especially drivers and MP version would be interesting.

    To answer your question: Yes, there are people succesfully using a PVR 500 + 250.

    There was a bug concerning multiple PVR cards. You could try a later CVS. See also here in our news.

    Flip.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Solution and follow-up in German thread.
    Solution and follow-up in German thread.
    Hi Guys. I'm very frustrated at the moment. Maybe someone can help me! Due to errors importing series at MP 1 (thetvdb only) I...
    Replies
    1
    Views
    739
    I was able to get everything working using mc2xml and xmltv. I still use SchedulesDirect as a source, but have turned off the Schedules Direct plugin.
    I was able to get everything working using mc2xml and xmltv. I still use SchedulesDirect as a source, but have turned off the...
    I don't know if anyone is still supporting SchedulesDirect at this point, but I'm about to toss my HTPC in the garbage because I...
    Replies
    9
    Views
    537
    MP1 MP2 PiP audio problem DE
    I was with TeamViewer on his PC and could see the issues myself. I think it worked sometimes, if the rpogram had only 1 audio stream, but never with multiple audio streams. On my PC I tried to reproduce it and it always worked as expected. LAV is set everywhere and we tried with WASAPI and DirectSound, it makes no difference...
    I was with TeamViewer on his PC and could see the issues myself. I think it worked sometimes, if the rpogram had only 1 audio...
    Still trying to solve this: I get no audio from the second picture in PiP mode. Log files of my attempting to do so are attached...
    Replies
    1
    Views
    341
    Well put simply if drivers ever cause the system to crash then the devs need to sort it out. Anyway I just put a Hauppauge WinTV-quadHD in I found cheap ages ago. First scan I saw the LCN 10000 issue, second fine, all on defaults. Maybe its just my signal. Watching programs is fine. I did have a head amp but had it removed when...
    Well put simply if drivers ever cause the system to crash then the devs need to sort it out. Anyway I just put a Hauppauge...
    Hi All, I have been using nextPVR for a while but was getting increasingly annoyed with it so I decided to change to something...
    Replies
    24
    Views
    3K
    If you search in forum for "0x80070643" you find several threads with solutions. [solved] - Fatal Error 0x80070643 during MP2 installation MP2 - V2.4.1 - [solved] - MP2-V2.4.1 Installation crashes
    If you search in forum for "0x80070643" you find several threads with solutions. [solved] - Fatal Error 0x80070643 during MP2...
    Greetings All - newbie here I'm getting an error when attempting to install MP2: Error 1064: An Exception occurred in the service...
    Replies
    1
    Views
    194
    Top Bottom