[quote="name"] - seems to be broken? (1 Viewer)

Taipan

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 23, 2005
    2,075
    44
    Melbourne
    Australia Australia
    Country flag
    The tag
    name said:
    doesn't seem to work correctly anymore - it is ignored in the final posting....
    , as you can see here... :?

    However, the tag
    still works fine.... :)
     

    luke

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • May 13, 2004
    91
    0
    Oklahoma City, OK
    United States of America United States of America
    Odd, it might have something to do with the update i did yesterday from .19 to .20 of phpBB. I honestly have no idea on how to fix it, but i'll check around on phpbb to see if anyone has had this problem.
     

    mzemina

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 23, 2005
    2,065
    14
    Tulsa, OK
    United States of America United States of America
    Luke - I know you are supporting this for no pay, but trying to see who is quoting what is getting hard.

    Could you maybe roll-back the update until the fix for this becomes apparent? Is that possible or will that cause more problems?

    Mike
     

    luke

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • May 13, 2004
    91
    0
    Oklahoma City, OK
    United States of America United States of America
    That would prolly cause more problems because i'd have to roll back the database which would cause a buttload of lost posts.
     

    mzemina

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 23, 2005
    2,065
    14
    Tulsa, OK
    United States of America United States of America
    Yeah - I wondered if that would be the case. Strange no one else on the pphbb forum is reporting this problem.
     

    CHli

    Portal Pro
    July 5, 2005
    1,251
    14
    Switzerland
    Switzerland Switzerland
    Thanks for fixing this...

    I admit it was a bit annoying too ;)

    Thanks for maintaining the whole site ! You make a very good job and I appreciate your work.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    toricred Recordings Change : to _ in Series Name General 0
    J [fixed] Import issue with alternate movie title matching the name of another movie Submit: Bug Reports 7
    J Rename channel by name Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    D media portal 2.2 have movies shown on genre not name General 6
    D Ripped movies not importing unless IMDB code is included in folder name General 4
    K sudden complication watching recorded TV Newcomers Forum 6
    Lehmden Additional naming schemes for local fanart Feature Requests 0
    S Display non english folder name, subtitle, etc. General 23
    Lehmden Manual schedule: Possibility to enter a show name Feature Requests 1
    Neoculture Bulk file name update My TVSeries 6
    N [solved] When MP2-Client is trying to register credentials, it uses the wrong machine name MediaPortal 2 7
    N Option to "Filter" Images by folder name Feature Requests 8
    R [solved] Change Server name General 1
    Frans Nijhuis Tv/Radio channel Import Export xml and multiple identical channel names Newcomers Forum 0
    D Remove "Old" client names from Service Monitor? General 5
    RossMcivor I'm just not getting any results part from card/device name/ids, no card status's TV-Server 1
    U Parsing invalid episode names My TVSeries 10
    T Moving Pictures...seem to have 'lost' ability to display Movie info. (eg Resolution/Audio) Moving Pictures 2
    Pat Clark TVservice can't seem to initialize HDHomeRun channels Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    R IMDB+ Repository Seems to be Unavailable IMDb+ 5
    Top Bottom