rat dvd und 1.3 pre installiert...totales chaos

Discussion in 'Software' started by hungarian, July 11, 2005.

  1. hungarian

    hungarian New Member

    Joined:
    June 2, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi,
    Ich habe die Pre installliert, lief alles klasse, hab von nem Kumpel RAT DVD bekommen und installiert, seitdem hab ich folgende Problem



    Kein Bild und Ton mehr über meine Hauppauge karte,
    Toneinstellungen überall im Eimer...ich muss jedesmal wenn ich einen Film starte meine >Audiokarte auf Werkseinstellungen zurück fahre.

    Bei RAT DVD bekomme ich überhaupt keinen ton, egal was ich mache...hilfe....

    Format C?

    Die Codecs hab ich schon alle runter und wieder aufgespielt, Rat DVD de-installiert Hauppauge frisch installiert und PRE 1.3 frisch installiert....alles hilft nichts...

    Bitte gebt mir nen Tip

    H
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!