RC2 breaks My TV for Hauppage Nova-T USB2 (1 Viewer)

mgriffin

New Member
December 29, 2005
2
0
Area: Media Portal Program
MediaPortal Version: 0.2.0.0 RC2
MediaPortal Skin: mce
Windows Version: Windows XP (SP1)
.NET CLR Version: 2.0.50727
DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c)
Audio Codec: InterVideo NonCSS Audio Decoder for Hauppauge
Video Codec: DScaler Mpeg2 Video Decoder
CPU Type: Intel Celeron - 2.40GHz
Memory: 511 MB
Motherboard: PM800-8237
TV Card Model: Hauppage Nova-T USB2 (Soho)
TV Card Type: -
TV Card Driver: -
Video Card Model: Nvidia Geforce FX 5200 (128 MB)
Video Card Driver: -
Video Card Resolution: 1024x768
Video Render Type: VMR9
Audio Card Model: C-Media AC97 Audio Device
Audio Card Driver: -
Synopsis::

Version 0.2.0.0 RC2

My TV does not work any longer.

Within configuration - On adding new card error message graph cannot be created. - Autotune also fails

Within Portal the tv on option is not enabled and TV remains black

Version 0.2.0.0 RC1 works OK.
 

neogeo123

Portal Member
May 11, 2007
26
0
43
Home Country
United Kingdom United Kingdom
no, sorry for not making that clear, not still this version, using the latest but with this adapter and getting this same error
 

piranha

MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 17, 2005
    370
    10
    I am getting the same problem with MP 1.0 and -WinTV HVR-900

    Previous version worked fine.
     

    Paranoid Delusion

    Moderation Manager
  • Premium Supporter
  • June 13, 2005
    13,062
    2,978
    Cheshire
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    piranha

    Hi, this thread is so old, i know we recommend using search function, but it would be a lot better if you created new post in it's own right as now totally different products, especially as all support is going into MP1RC (which hope everyone's using), sorry but this is the only version we can now keep track of.

    ps. post in MP1RC TVServer forum

    Thanks
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom