RC4: Getting Message "No Signal", but channel works

Discussion in '1.0 RC4 and SVN Builds' started by ritchie, December 1, 2008.

  1. ritchie

    ritchie Portal Pro

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    TV-Server Version: Mediaportal
    MediaPortal Version: 1.0RC1
    MediaPortal Skin: 4:3 Blue3Skin
    Windows Version: MCE SP3
    CPU Type: Intel Core2 Duo E8200 2x2.67GHz BOX 6MB
    HDD: 2x HD 750GB (Raid 1)
    Memory: 2 X 2048MB Corsair PC2-800 CL4 TWIN2X2048-6400C4
    Motherboard: ASUS P5E-VM HDMI G35
    Video Card: Onboard Intel G35
    Video Card Driver:
    Sound Card: Onboard Realtek ALC883 7.1
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Hauppauge WinTV Nova-S plus
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card: Terratec Cinergy 2400 i DT
    2. TV Card Type: 2xDVB-T
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: OrigenAE S16T Media Desktop Case black
    Cooling: Scythe Zipang Universal CPU Kühler
    Power Supply: 550W Seasonic Energy Plus
    Remote:
    TV:
    TV - HTPC Connection:

    Hi,

    when I switch over to other channel (DVBT-S), like from SAT1 to pro7 I get the
    message "No signal", but the channel i show.

    I think a timeout value is to short ?

    see attached picture (german screen).

    Ritchie


     

    Attached Files:

    • Picture3.JPG
      Picture3.JPG
      File size:
      99.8 KB
      Uploaded:
      December 1, 2008
      Views:
      217
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ronilse
    • Team MediaPortal

    ronilse Retired Team Member

    Joined:
    July 19, 2005
    Messages:
    4,422
    Likes Received:
    280
    Gender:
    Male
    Occupation:
    MediaPortal tester
    Location:
    Moss
    Ratings:
    +280 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Hi,
    Is this also with internal TV Engine?
    Btw, you should follow the bug forum rules & post logs, they will tell us what we need......

    Regards
    Roy
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!