[TV] Recordings with episodenames are no longer grouped in folders (1 Viewer)

disaster123

MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,555
    434
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    Hi!

    All Recordings which contain an episodename are no longer grouped in folders - they stay as seperate recordings :-(

    Screenshot attached.

    Don't think any logs are useful if you need them please ask.

    Stefan

    Here is my log.
     

    Attachments

    • 18-12-20.png
      18-12-20.png
      613.4 KB · Views: 271
    • MediaPortal.zip
      30.6 KB · Views: 80

    Bavarian

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 4, 2005
    698
    167
    Germany, Bayern
    Home Country
    Germany Germany
    Hi!

    All Recordings which contain an episodename are no longer grouped in folders - they stay as seperate recordings :-(

    Screenshot attached.

    Don't think any logs are useful if you need them please ask.

    Stefan

    Hi Stefan,

    what are your settings in TV-Server Config - Recordings - Customer paths and filenames ?

    Bavarian
     

    disaster123

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,555
    434
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    No problems here it comes:
    Code:
    %title%\%title% - (%name%) S%series%E%episode% - %date% - %start%

    Hope this helps - cause this bug is really bad :) at the moment i have 12 pages to scroll and find my recording.
     

    hirscho

    Portal Pro
    December 24, 2006
    186
    20
    Home Country
    Germany Germany
    Hi Bavarian

    I can confirm this and it seems to be related to the the settings "Television --> TV Client --> Shop episode info". If I set it to "none" recordings are grouped to folders as expected. Of course the the recording name does not include the episode title anymore. In the screenshot of my recordings done with the settings "Number + Title" you can see that the recordings "Wildes China" are still grouped. They don't include any episode title. So it seems that grouping is based on the recordings name shown in the recordings screen.

    By the way: The feature "Shop episode info" only works on my configuration if the option "Number + Title" is selected. I expect it also to be shown if only "Title" is used.

    The path for recording of series in TV server is:

    %title%\[%episode%_][%name%_]%channel%_%date%_%starthh%%startmm%

    Oliver
     

    Attachments

    • Configuration - TV-Client.jpg
      Configuration - TV-Client.jpg
      67.1 KB · Views: 125
    • MP - Recordings.jpg
      MP - Recordings.jpg
      158.2 KB · Views: 137

    hirscho

    Portal Pro
    December 24, 2006
    186
    20
    Home Country
    Germany Germany
    Here it is... Unfortunaltely I deleted the *.bak files.
     

    Bavarian

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 4, 2005
    698
    167
    Germany, Bayern
    Home Country
    Germany Germany
    Hi Oliver,

    I analyzed your log file and found the following recordings:

    2009-08-30 12:45:10.404000 [Scheduler timer]: Scheduler: MakeFileName() using "seriesformat" (_isSerie=True)
    2009-08-30 12:45:10.484000 [Scheduler timer]: Scheduler : record to G:\MyDocuments\Videos\Recordings\Enterprise\Todesstation_kabel eins_2009-08-30_1250.ts

    2009-08-30 13:05:58.502000 [Scheduler timer]: Scheduler: MakeFileName() using "moviesformat" (_isSerie=False)
    2009-08-30 13:05:58.510000 [Scheduler timer]: Scheduler : record to G:\MyDocuments\Videos\Recordings\Einfach unwiderstehlich_ProSieben_2009-08-30_1310.ts

    From log file point of view I do not see any problems.
    Can you please confirm if the files are also stored in the right directories?


    Bavarian
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Could be that a sudden powercut corrupts the database, or give all your pcs a new ipadres, or several more things that can break up a running mediaportal setup. Without the logs however, I don't have a clue on what exactly is wrong...
    Could be that a sudden powercut corrupts the database, or give all your pcs a new ipadres, or several more things that can break up...
    Hi there, I'm a happy long time user and am currently using MP 1.25. Up until now I had no issues with my setup. Yesterday...
    Replies
    1
    Views
    412
    Well it's been a couple of days and we've had no more unable to play errors .
    Well it's been a couple of days and we've had no more unable to play errors .
    I've just upgraded the motherboard, CPU, ram, boot drives and PSU in my TV Server (always on), and am now having intermittent...
    Replies
    8
    Views
    947
    There was no change obviously related to it, but maybe something as the fixed user management or similar made it.
    There was no change obviously related to it, but maybe something as the fixed user management or similar made it.
    Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
    Replies
    7
    Views
    643
    P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my office machine MP client. Same exact network, firewall, Defender settings. It's a slightly older version of Win 10 though - I haven't updated to 20Hx on it yet. Maybe I shouldn't (or maybe I should image it...
    P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my...
    Let me start by asking if anyone has TV Server running PROPERLY on a Windows 10 machine, and if so are you using RTSP or UNC share...
    Replies
    9
    Views
    725
    Tested on other uptodate hardware, sata3 helped a lot. When client take info from serveew cpu is arround 50 % Envoyé de mon LG-H870S en utilisant Tapatalk
    Tested on other uptodate hardware, sata3 helped a lot. When client take info from serveew cpu is arround 50 % Envoyé de mon...
    Hi, I have been trialling MP2 since the release of 2.3 and I am having a big problem with it's usability. I have a server on a...
    Replies
    30
    Views
    2K
    Top Bottom