Request to suspend power denied by tvservice.exe (1 Viewer)

doogle

Portal Pro
October 24, 2008
111
1
Ireland Ireland
MP1.01 has been working quite well , but last night it failed to go to standby. The event log shows that a request to suspend power was denied by tvservice. The only change I made yesterday was to install IE8.

Logs attached.
 

netexplorer

MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 21, 2009
    727
    101
    Germany Germany
    Country flag
    Hi,
    have you activated to prevent standby while EPG grabbing? This is why my system won't go to standby as i start working with MP.
    Netexplorer.
     

    doogle

    Portal Pro
    October 24, 2008
    111
    1
    Ireland Ireland
    I don't use EPG grabbing, I use xmltv. TVService tried to go to standby many times during a 12 hour period.
     

    wlgspotter

    Portal Pro
    December 3, 2006
    117
    10
    Auckland
    New Zealand New Zealand
    Hi:

    I am now seeing this error as well. Running MP 1.1 (Final, no SVN), and it was running fine initially, but all of a sudden I am seeing this issue in the last week or so. I don't use EPG grabbing as well.

    If I stopped tvservice.exe from the Services control panel applet in Win XP, I can standby and/or hibernate, but my system just wouldn't go to sleep if tvservice.exe is running.

    Anyone has any ideas? I will try and attach my log files when I get home later today.

    Thanks.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom