Retrive Subtitles error (1 Viewer)

pannivas

Portal Pro
July 26, 2006
340
2
42
Nicosia
Home Country
Cyprus Cyprus
Hello,

I am trying to Get Subtitles for a few Series (dosen't matter which ones) and i get the error shown below.
My files are on a network storage server and the HTPC user client has Read/Write access on that share.
I have also made a quick test with some local files located on my HTPC just to rule out a network share problem but i still do get the same error.

The below error occurs after i select which set of subtitles i wish to retrieve. So basically from my understanding this error happens when the actuall .srt file is trying to get downloaded on my HTPC/Network Share.

Any help will be appreciated.

Code:
00000001 - 9/15/2009 10:38:40 AM - Switched LogLevel to: Debug
00000010 - 9/15/2009 10:38:56 AM - **********************************
00000010 - 9/15/2009 10:38:56 AM - Starting TVSubtitles Subtitles retrieval
00000010 - 9/15/2009 10:38:56 AM - **********************************
00000010 - 9/15/2009 10:38:56 AM - Retrieving original Series Name...
00000010 - 9/15/2009 10:38:56 AM - Original Series Name could not be retrieved
00000010 - 9/15/2009 10:38:56 AM - Step 1: looking into list of shows in: [url=http://www.tvsubtitles.net/tvshows.html]TVsubtitles.net - TV Shows list[/url]
00000010 - 9/15/2009 10:38:58 AM - Step 2: looking into list of episodes in: [url=http://www.tvsubtitles.net/tvshow-493-1.html]TVsubtitles.net - Subtitles "Dark Blue" season 1[/url]
00000010 - 9/15/2009 10:38:59 AM - Step 3: looking into the list of subtitles in: [url=http://www.tvsubtitles.net/episode-17810.html]TVsubtitles.net - Subtitles for Dark Blue episode 1x07 - "Episode 7"[/url]
00000010 - 9/15/2009 10:39:03 AM - Could not do TVSubtitles Subtitle retrieval: Wrong Local header signature: 0x4F44213C
 

ltfearme
Country flag

Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,661
    7,021
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    This was fixed in the latest version. But I cant tell your using that because you didnt supply the full log.
     

    pannivas

    Portal Pro
    July 26, 2006
    340
    2
    42
    Nicosia
    Home Country
    Cyprus Cyprus
    This was fixed in the latest version. But I cant tell your using that because you didnt supply the full log.
    yes you are right. I thought i had the latest version but apperantly i missed something.

    Anyway thanks for the help ltfearme latest version fixed this.
     

    Battiegoal

    Portal Member
    September 18, 2009
    13
    0
    since i have everything up and running stable now and i don't want to be bothered by bugs from a beta version. i will wait until the final release of 1.0.1...
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom