screen blacks out after 10 mins or so when playing videos

Discussion in 'General Support' started by pjgreen, August 26, 2008.

  1. pjgreen

    pjgreen New Member

    Joined:
    August 26, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    TV-Server Version:
    MediaPortal Version:
    MediaPortal Skin:
    Windows Version:
    CPU Type:
    HDD:
    Memory:
    Motherboard:
    Video Card:
    Video Card Driver:
    Sound Card:
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card:
    1. TV Card Type:
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote:
    TV:
    TV - HTPC Connection:


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Paranoid Delusion
    • Team MediaPortal

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Have you disabled windows screensaver\power options

    Welcome to MP :)
     
  4. pjgreen

    pjgreen New Member

    Joined:
    August 26, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Sorry I'm new to this and did not finish my question. I meant to add that i have an HP pavillion 6000dv series laptop with an NVIDA GeForce 84oo card and running under Vista Premium. As I started to say, after about 10 mins or so, the screen blacks out and I get some clicking noises and all I have to do to stop the clicking and bring the picture back is move the mouse. But that's annoying

    I have tried changing and disabling my Screensaver settings with no effect. I read somewhere that I might have to disable UAC which I'll try and I'll also try changing my power off settings

    OK, looks like the problem was my power off settings, I generally watch videos in battery only mode and it was set to power off after 10 mins in battery mode
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!