Some backdrops gone after menu creation

Discussion in 'X-Factor' started by WebKnight, April 21, 2010.

  1. WebKnight
    • Premium Supporter

    WebKnight MP Donator

    Joined:
    April 11, 2006
    Messages:
    245
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    Location:
    Akershus
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    The backdrops for TV-guide is no longer there when a new basic home is created in the menu editor. On a fresh install they are but as soon as I create a new one they're gone :(

    Any ideas?

    Also, when browsing thumbnails etc it only looks for png files while the files itselfs are jpegs, so no images is visible.. (or was it the other way around..)


     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!