Sorting EPGuide channels

Discussion in 'Television (MyTV frontend and TV-Server)' started by scaesic, January 12, 2009.

  1. scaesic

    scaesic Portal Member

    Joined:
    January 10, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Is there a way to easily sort channels into the correct order.

    i.e 1 = BBC1
    2 = BBC2
    3 = ITV etc, etc etc.



    Tv's seem to be able to sort this data, surely there is a way to do it with mediaportal?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Paranoid Delusion
    • Team MediaPortal

    Paranoid Delusion Moderation Manager

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    13,062
    Likes Received:
    1,481
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electrical Engineer
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,482 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    You change the order of TV channels in TVServer config\TV Channels\All channels tab, arrange as you wish and save with ok.
     
  4. riksmith

    riksmith Portal Pro

    Joined:
    April 18, 2009
    Messages:
    1,856
    Likes Received:
    321
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +321 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I am not able to sort the channels in the guide.

    I tried using the guide at TV-Server/Configuration/TVChannels - MediaPortal Manual Documentation but i don't have the up / down buttons. I can drag the channels up and down, but that doesn't have any effect.

    You mentioned also the All Channels tab, but i only have the Channels tab.

    Any ideas?
     
  5. Splash_Womble

    Splash_Womble Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Looks like another bug to me. I've got the same problem. 1.0.1 seems a nightmare so far. 1.0 was so close.....If the power scheduler worked I'd go back. Was there an SVN that fixed the power schedule problem but didn't have all the refresh rate stuff? Looking forward to 1.0.2 I think.
     
  6. argypak

    argypak Portal Pro

    Joined:
    November 21, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Location:
    Berwick
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Create an All Channels group like before.

    This group can be sorted
     
  7. Splash_Womble

    Splash_Womble Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    It can't in my clean install of 1.0.1.
    In the TV Server configuration. I pick the TV channel the TV Groups from the tree menu. Then I pick the mapping tab and group name all channels. I have the up and down buttons but they don't work.
    It used to be done in the TV channels tree menu but the buttons aren't there any more..... Could this be an install problem? The first time I installed 1.01 I couldn't get into groups at all. I've seen other postings about that and a second clean install went OK.
     
  8. argypak

    argypak Portal Pro

    Joined:
    November 21, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Location:
    Berwick
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Once you've scanned the channels, then press okay to exit the configuration and then re enter. All Channels chould be there.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!