SQL browser wont start (2 Viewers)

recoil

Portal Pro
March 25, 2007
99
0
48
TV-Server Version:
MediaPortal Version: 1.0.0.0
MediaPortal Skin: Blue 2 Wide
Windows Version: XP Pro SP3
CPU Type: Athlon 6000+
HDD: 2gb CF + 5TB network
Memory: 4gb
Motherboard: Gigabyte
Video Card: ATI Radeon 3200
Video Card Driver:
Sound Card:
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: Techno Trend C1501
1. TV Card Type: DVB-C
1. TV Card Driver:
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case: Hyper Media Chassis
Cooling:
Power Supply:
Remote: MCE
TV: LG 42" HD
TV - HTPC Connection: HDMI

I am working on a new install of Windows, I have installed TV Server on it, and MS SQL. Whenn I try and connect to it from my TV client it wont connect. When I log on to the server, and go to services I notice that SQL is running, but SQL browser is not.

The TV service depends on SQL browser, but it wont start.

OK the SQL browser did eventually start, that it would seem was not the problem. I am running the client on the server now, so no firewalls/routers can get in the way.

"Please specify the IP address or host name of the master TV service" is the error I get. But it also tells me that the current setting is "server" which is right.
 

recoil

Portal Pro
March 25, 2007
99
0
48
done that, its fine I stream all TV, Films from there, I can watch things just not connect to the tv service
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom