SS2 BUG? Detected as analog in Rev12745

Discussion in 'fixed TV-Server / Client Bugs' started by Rhys.Goodwin, January 25, 2007.

  1. Rhys.Goodwin

    Rhys.Goodwin Portal Pro

    Joined:
    November 20, 2006
    Messages:
    336
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Systems Admin
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    MediaPortal Version: 0.2 With svn--01-20-2007--20-02-Rev12684
    MediaPortal Skin: Blue 2
    TVEngine3 Verion:Rev12745
    Windows Version: Xp Pro Domain Joined
    CPU Type: AMD xp2500
    HDD: 40gb Maxtor PATA - OS
    HDD: 80gb Seagate PATA - Recordings
    Memory: 512 DDR 400
    Motherboard: Abit NF7
    Motherboard Chipset: Nforce
    Motherboard Bios: Pheonix
    Video Card: NV FX 5200
    Video Card Driver: 6.14
    Sound Card: SBlive Standard (SPDIF COAX)
    Sound Card AC3: SBlive Standard (SPDIF COAX)
    Sound Card Driver: Latest creative driver
    1. TV Card: TechniSat SkyStar2 Rev 2.6
    1. TV Card Type: DBV-S
    1. TV Card Driver: 4.3.0.9999
    2. TV Card: Hauppauge 150MCE (S-Video) in from "custom made" external tuner
    2. TV Card Type: Analog MPEG2
    2. TV Card Driver: Latest from hauppauge
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    Satelite/CableTV Provider: Free To Air only
    HTPC Case: Compaq W4000 Worstation Case
    Cooling: Total 2 intel P4 CPU fans 1 P/supply 1 for CPU! Still too loud!
    Power Supply: 500 whatt?
    Remote:MCE Ver 2
    TV: Panasonice 29" WIth VGA in. (640x480! Nice and crisp tho :))





    Tvserver: Latest (Rev12745)

    Reproduce:


    • Delete TVlibary database
    • Uninstall all versions of tv server and delete program files tvserver folder
    • Reboot.
    • Re-install Tvserver Rev12745.
    • Open Tvserver setup expand out server to see "Analog B2C2 MPEG-2 Source"
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Spragleknas
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    Spragleknas Administrator

    Joined:
    December 21, 2005
    Messages:
    9,470
    Likes Received:
    1,383
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Occupied
    Location:
    Located
    Ratings:
    +1,890 / 12
    Home Country:
    Norway Norway
    Show System Specs
    Seen latest SVN?
     
  4. Rhys.Goodwin

    Rhys.Goodwin Portal Pro

    Joined:
    November 20, 2006
    Messages:
    336
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Systems Admin
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Yeah thats Rev12745. I well I think it is. When I saw that I downloaded the latest tvserver :)
     
  5. defcon5

    defcon5 Portal Pro

    Joined:
    April 16, 2006
    Messages:
    163
    Likes Received:
    1
    Location:
    Barcelona (Catalonia)
    Ratings:
    +1 / 0
    What terror !

    Yesterday afternoon, when I installed last SVN I didn´t understand nothing
    I spent a lot of time trying fixed it
    Today I´ve seen is fixed by Frodo
     
  6. Rhys.Goodwin

    Rhys.Goodwin Portal Pro

    Joined:
    November 20, 2006
    Messages:
    336
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Systems Admin
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Defcon5 did you see this problem? Has it been resolved? if so what revision of tvengine3 are you running?
     
  7. Rhys.Goodwin

    Rhys.Goodwin Portal Pro

    Joined:
    November 20, 2006
    Messages:
    336
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Systems Admin
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Ignore me! I'm an idiot!!! Just updated to Rev12752 everything fine :)
     
  8. defcon5

    defcon5 Portal Pro

    Joined:
    April 16, 2006
    Messages:
    163
    Likes Received:
    1
    Location:
    Barcelona (Catalonia)
    Ratings:
    +1 / 0
    No problem
     
  9. Neptune31

    Neptune31 Portal Member

    Joined:
    February 26, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    Hi all,

    I installed the TVEngine3 yesterday from the latest svn available 13090 and I am still experiencing SS2 to be detected as analog after PC wakeup from the Suspend mode.
    This happened every time.
    I also have a DVB-T cynergy 1400 cart but it is normaly detected as digital.

    MediaPortal Version: 0.2.2.0 With svn--02-25-2007--01-03-Rev13090
    MediaPortal Skin: Blue 2
    TVEngine3 Verion:Rev13090
    Windows Version: Xp Pro
    CPU Type: P4 3.2Go
    HDD: 2*160Go Maxtor SATA Raid 0
    Memory: 512 PC3200
    Motherboard: Asus P5GD1 Pro
    Video Card: NVidia
    Sound Card: AC97 (SPDIF Opt)
    Sound Card AC3: AC97 (SPDIF Opt)
    1. TV Card: TechniSat SkyStar2 Rev 2.6
    1. TV Card Type: DBV-S
    1. TV Card Driver: Latest !
    2. TV Card: DVB-T Cynergy 1400
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    Satelite/CableTV Provider: Free To Air only
    Remote:Logitech Harmony 895
    TV: Sony CRT 19/9
     
  10. Rhys.Goodwin

    Rhys.Goodwin Portal Pro

    Joined:
    November 20, 2006
    Messages:
    336
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    Systems Admin
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Is it detected as digital when the PC goes to sleep then when it wake up it is analog?
     
  11. Neptune31

    Neptune31 Portal Member

    Joined:
    February 26, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    Exactly. It has been correctly detected and setup (channel scan) after install. It is also correctly detected after a restart.
    For faster operation I avoid shutting down the HTPC has it takes too long before beeing able to watch TV. I usally use supend or hibernate mode instead.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!