Still no TV after hibernate (1 Viewer)

sepp776

MP Donator
  • Premium Supporter
  • January 28, 2008
    147
    6
    Cologne
    Home Country
    Germany Germany
    TV-Server Version: 1.0.1
    MediaPortal Version: 1.0.1
    MediaPortal Skin: Blue3 wide
    Windows Version: XP32
    CPU Type: Athlon X2-BE2350
    HDD: WD Green Power 500 GB
    Memory: 2 GB
    Motherboard: Gigabyte GA-MA69GM-S2H
    Video Card: Asus EAH2400XT (ATI Radeon)
    Video Card Driver: CCC 9.3
    Sound Card: on board
    Sound Card AC3: on board
    Sound Card Driver: ?
    1. TV Card: Technisat Skystar 2
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver: WDM 4.5
    MPEG2 Video Codec: PowerDVD 8
    MPEG2 Audio Codec: AC3Filter
    h.264 Video Codec: -
    Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2 + Hotbird 13.0
    HTPC Case: Silverstone
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote:
    TV: Philips 7603 LCD
    TV - HTPC Connection: HDMI

    Hey guys!

    Could anyone give me some information about that hibernate issue? I tried it with 1.0.1 and it's still not working for me, with and without power scheduler. Why isn't this being discussed here anymore?

    See ya,
    Sepp.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the link below, run reg.bat as an admin to install it and change the HEVC Video settings in MediaPortal Configuration/Codecs and Renderer...
    Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the...
    For some unknown reason I can't play HEVC encoded video with MP1 on my system. I have tried every trick I know, but nothing works...
    Replies
    10
    Views
    689
    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes 1 to 2 minutes to write the data to disk. To speed up the EPG stuff (not only writing but also reading the EPG guide in MediaPortal), I changed the program table (and only that table) from InnoDB to...
    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes...
    I get a few "Continuity error..." after the EPG scan finished: [2021-01-30 18:56:10,278] [4c45530] [18c8] - mhw reset [2021-01-30...
    Replies
    2
    Views
    1K
    I am trying to play LiveTV video within RadioTime plug-in and can't get any video channels to play. All the radio channels play fine. Most of the video files are Windows Media Video v8/9/10 I made sure both wmv3 wmv10 codecs in LAV and FFDshow are checked. I see that RadioTime is now a new software company called TuneIn How do I find...
    I am trying to play LiveTV video within RadioTime plug-in and can't get any video channels to play. All the radio channels play...
    I am trying to play LiveTV video within RadioTime plug-in and can't get any video channels to play. All the radio channels play...
    Replies
    0
    Views
    1K
    Updated with the guide to install an Intel HDMI audio Device that can stream 192kHz/24bit. If you have any question, feel free to reply here.
    Updated with the guide to install an Intel HDMI audio Device that can stream 192kHz/24bit. If you have any question, feel free to...
    I switched to MePo 2 with the release of MePo 2.1.1, and in the last months I focused on learning the program and fine tuning it...
    Replies
    8
    Views
    2K
    Would it be possible to automate the process of updating MP Extension Manager with the latest versions of important components?
    Would it be possible to automate the process of updating MP Extension Manager with the latest versions of important components?
    Hi there, i've got a problem with the playback of some movies. The sound format is listed as DTS HD 7.1 but the receiver detects it...
    Replies
    6
    Views
    2K
    Top Bottom