Ton und Bild asynchron in avidemux

Discussion in 'Software' started by MichiSG, August 2, 2009.

  1. MichiSG

    MichiSG Portal Member

    Joined:
    August 2, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Hallo zusammen,



    ich habe ein kleines Problem beim komprimieren und schneiden der *.ts Dateien.

    Die Dateien an sich sind i.O. und auch synchron. Sobald ich die file aber im Avidemux (2.5) öffne, sind plötzlich (auch vor Schneiden oder Komprimieren) Bild und Ton nicht mehr synchron. Hat zufällig jemand das gleiche Problem gehabt und in den Griff bekommen? Oder jemand eine Idee, an was es liegen könnte?

    PS: habe zuvor mit Super und virtual dub geschnitten und komprimiert, da ging alles ohne Probleme; Ton und Bild synchron.
    Möchte jetzt aber gerne mit EINEM Programm (wie Avidemuxer) arbeiten.

    Vielen Dank schonmal im Voraus

    Michi
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!