TV server does not save recording settings.

Discussion in 'fixed TV-Server / Client Bugs' started by ASiDiE, October 24, 2006.

  1. ASiDiE
    • Team MediaPortal

    ASiDiE Retired Team Member

    Joined:
    January 14, 2005
    Messages:
    902
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    Computer Tek/Tester for MP
    Location:
    USA
    Ratings:
    +5 / 0
    MediaPortal Version: 0.2.0.0 with latest SVN.
    Windows Version: Windows XP Pro SP2
    CPU Type: Athlon XP +2800 2.2GHZ (Barton)
    HDD: 2 160GB Seatages
    Memory: 1 GB DDR Ram
    Motherboard: BIOSTAR M7VIG 400
    Motherboard Chipset: VIA KM266 Pro / VT8235
    Motherboard Bios: Biostar / VIG1224
    Video Card: Gigabyte 6200 / GV-N62128DS
    Video Card Driver: Nvidia 91.31
    Sound Card: C-Media CMI9761A 6-Channel AC'97 CODEC
    Sound Card AC3: No AC3
    Sound Card Driver: 5.12.1.50
    1. TV Card: Hauppauge PVR500
    1. TV Card Type: Dual Analog
    1. TV Card Driver: 2.0.43.24108
    2. TV Card: Skystar 2
    2. TV Card Type: DVB-S
    2. TV Card Driver: 4.4.0.0
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: MPV
    MPEG2 Audio Codec: MPA
    Satelite/CableTV Provider: Dishnetwork 110, 119
    HTPC Case: Cooler Master ATC-610-GX1 Desktop Case
    Cooling:
    Power Supply: Silenx iXtrema Pro 300w.
    Remote: Radio Shack RS-2117
    TV: 21 Inch Sanyo SDTV
    TV - HTPC Connection: S-Video


    Under Recording you have 2 check boxes:



    Automitically delete recording after watching
    At TV shows to Movie database.

    The first one is checked... if I uncheck it and go out and come right back in... it's checked again. If I check the second one and exit out.. and come right back in.. it's unchecked.


    Can anyone confirm this?

    EDIT: I just loaded MP SVN 11331 and TVE3 SVN 11332 and that fixed the issue.

    Thanks Frodo
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Khris

    Khris Portal Pro

    Joined:
    July 2, 2005
    Messages:
    449
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    IT Geek
    Location:
    Edmonton, AB
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    I can confirm this.
     
  4. j1nx

    j1nx Portal Pro

    Joined:
    July 16, 2005
    Messages:
    233
    Likes Received:
    10
    Ratings:
    +10 / 0
    Me too, probably not fully implemented
     
  5. ASiDiE
    • Team MediaPortal

    ASiDiE Retired Team Member

    Joined:
    January 14, 2005
    Messages:
    902
    Likes Received:
    5
    Occupation:
    Computer Tek/Tester for MP
    Location:
    USA
    Ratings:
    +5 / 0
    I just loaded MP SVN 11331 and TVE3 SVN 11332 and that fixed the issue.

    Thanks Frodo
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!