Tv-Server won't configure (1 Viewer)

Lowporkwa

Portal Member
April 23, 2009
10
0
TV-Server Version: 1.0.1
MediaPortal Version: 1.0.1
MediaPortal Skin:
Windows Version: Vista 64
CPU Type: AMD Athlon X2 BE-2400 2.3GH
HDD: 1 TB
Memory: 4 gig
Motherboard:
Video Card:
Video Card Driver:
Sound Card:
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: Happauge WinTV
1. TV Card Type:
1. TV Card Driver:
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case:
Cooling:
Power Supply:
Remote:
TV:
TV - HTPC Connection:

So I go into the TV-Server configuration, enter the password for the SQL server, push 'test', it says connection succesful. I then push Ok, then hit Save. Then...nothing happens. It just stays at that screen. I cannot for the life of me figure out how to set this up i'm so incredibly frustrated right now I don't know what to do
 

Lowporkwa

Portal Member
April 23, 2009
10
0
I wasn't sure which logs were needed to I attached all of the TV-Server logs that were in the folder.

Thanks for helping if you can...I wish this was working :(
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

This problem still exists with MP 1.29.
This problem still exists with MP 1.29.
When installing MP1, the TV DB configuration dialog specifies SQL Server 2005 (see attached file "Setup database connection -...
Replies
5
Views
1K
Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there are severe problems with the plugins at the moment, I can try to analyze causes and find possible solutions. However, this will currently only have low priority, as I am responsible for employees and...
Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there...
After many years as a MediaPortal supporter and plugin developer I will now have to say goodbye to my beloved HTPC for personal...
Replies
2
Views
2K
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on which a WinTV-quadHD card is installed. This card worked perfectly before the migration and no hardware change was made (not a single cable disconnected). Since my passage under windows 10 x64, I can't get...
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
Replies
0
Views
441
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the link below, run reg.bat as an admin to install it and change the HEVC Video settings in MediaPortal Configuration/Codecs and Renderer...
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the...
For some unknown reason I can't play HEVC encoded video with MP1 on my system. I have tried every trick I know, but nothing works...
Replies
10
Views
689
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use MediaPortal, so I think i can live with it ;)
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
2
Views
490
Top Bottom