TVengine 3 config and OK button (1 Viewer)

chemelli

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 28, 2006
    6,159
    2,264
    46
    Milano, Italy
    Italy Italy
    Country flag
    TV-Server Version: 3.0 latest SVN
    MediaPortal Version: 0.2.3.0 RC2 + latest SVN
    MediaPortal Skin: BlueTwo wide
    Windows Version: Vista Home Premium
    CPU Type: Intel Core2Duo E6550
    HDD: 2 x Seagate 320Gb
    Memory: 2 x 1 Gb Corsair DDR2
    Motherboard: Asus P5K
    Motherboard Chipset: Intel P35
    Motherboard Bios: AMI v0603
    Video Card: Sapphire ATI X1950 PRO 512Mb
    Video Card Driver: Catalyst 7.2 ( no directx broken ;-)
    Sound Card: Realtek ALC883 (onboard)
    Sound Card AC3: no AC3
    Sound Card Driver: v6.0.1.5485
    1. TV Card: Hauppauge HVR-1400
    1. TV Card Type: analog + DVB-T + DVB-S/S2
    1. TV Card Driver: cd image 3.1G
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: Vista Codec 4.5
    MPEG2 Audio Codec: Vista Codec 4.5
    Satelite/CableTV Provider: Hotbird, 13°E
    HTPC Case: Silverstone LC20M with SoundGraph VFD
    Cooling: CF800 ZeroTherm APACK + 2 x 80m Xilence chassis fan + 2 x Aeolus hdd cooler
    Power Supply: Nesteq na4501 - 450W
    Remote: iMON PAD
    TV: Samsung LE32R53BD
    TV - HTPC Connection: DVI-I

    When I run TVEngine 3 configuration I'm not able to close the main page hitting the OK button...it records my modification to the setup parameters but the page stay they I have to hit cancel or X to close it.

    It's since the SVN of 10-05-2007 that I have this issue. Didn't tried with older ones... :sorry:

    Simone
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    M MediaPortal2 TV Config Error on Install (0x80004005) General 7
    framug [Approved] Fix Irtrans config bug Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 4
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    D [solved] Changed username in Win10, now TV Server config crashes on fresh install Installation, configuration support 1
    A 1.24.0 MP config goes very small and unreadable if called from MP with F2 1.24 Pre Release 0
    badboyxx TV card is listed as unknown in TV-server config General 4
    A FB funktioniert plötzlich nicht mehr korrekt Allgemeines Supportforum 0
    mrbonsen Probleme bei "Preview" in der TV Config TV / Streaming 13
    M Can't run TV config because "target machine actively refused it" General 3
    G Sauvegarder et dupliquer les configs de mp1 et mp2 sur plusieurs pc Support Général 3
    F Config starting, but not showing. Moving Pictures 2
    L config M3u to connect Installation, configuration support 0
    framug 1.25.0 Modify native Irtrans buttons Remotes 10
    Patrik-See Spenden Button (Url) geht nicht mehr Allgemeines Supportforum 3
    wizard123 [solved] Auto sizing buttons to text content MediaPortal 1 11
    Rob Hexenmeister Navigation problems adding menu buttons to EPG General Support 1
    S Remote button to change audio and subtitle on / off General 10
    Rob Hexenmeister [solved] Latest Media Handler - skinning buttons Fanart Handler 19
    T How to add missing buttons IR Server Suite (IRSS) 0
    Rob Hexenmeister Video Buttons / Latest Media MediaPortal 1 Skins 7
    emphatic PC Power button on puts MediaPortal in Away Mode Remotes 5
    N [Finished] [MP2-789] MCE remote control Recorded TV and My Pictures buttons do not work MediaPortal 2 17
    Rob Hexenmeister Shutdown options General Support 0
    Wampus [MP2-752] Record-Button not working on the fly General 7
    S Pause button no longer works with MadVR in 1.19 General Support 4
    Similar threads

























    Top Bottom