TVEngine3 Snapshot: 12-15-2007 01-37h Revision 16635 (1 Viewer)

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Germany Germany
General Infos:

Please visit our Wiki-Guide before you try out this engine.
We also provide some tutorial videos which show how to install and configure the TV-Server and TV-Client.

MediaPortal TVEngine3 Capabilities:

- seperate front/backend
- supports multiple frontends
- supports multiple backends (master/slave servers)
- analog/atsc/dvb-c/dvb-s/dvb-t support
- recording to mpeg-2 program stream (.mpg)
- mpeg-2 transport stream timeshifting
- multi tuner support of course
- epg / mhw grabbing right from the DVB stream
- network streaming via rtsp
- teletext grabbing

- ci / cam support for firedtv, twinhan and technotrend
- placeshifting
- TV Movie Clickfinder EPG import


MediaPortal TVEngine3 Requirements:

- latest MediaPortal SVN-Build Wiki-Guide --> Download
- Microsoft SQL Server 2005 Express Edition ---> Download
- additional (but recommened) SQL Server Management Studio Express ---> Download
 

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Germany Germany
Changelog since last snapshot:

tvserver 14/12/2007 [17:13:43] gibman added: the check for "no audio/video" error messages was not done on all channel changes.


===> click here to download <===

This thread is open to everyone to provide feedback for this particular snapshot.
If you found or confirm a bug please still open a single thread with full details in the Bugsection
 

MacMini

Portal Pro
May 16, 2006
206
0
I got all excited about the mention of the "no audio/video (detected?) eror, but unfortunately, this built is another one where scanning the anlalog tuner of the WinTV 950 finds no channels.

Attached is my log.

Thanks!
 

Flocke

Portal Pro
October 3, 2006
70
0
Germany
Germany Germany
failed to create the database

TVServer dont start..

"failed to create the database"

i have delete the old database in MSSQL/DATA.. result the same Error

what's wrong?

pls help

thx
 

bigflause

Portal Pro
August 14, 2007
234
4
36
Ireland Ireland
sound and TV works ok with me. did you update all svn, TVserver and client to the same release?

the only issue is scan for channels won't scan proper. 4-5 transponders fail each time.
 

morpheus_xx

Lead Dev MP2
  • Team MediaPortal
  • March 24, 2007
    11,387
    6,966
    Germany Germany
    Country flag
    I did update MP, TVServer and Client Plugin (in this order).

    I also have a "no audio" issue for mp2 audio tracks. If there is an AC3 track, audio is working properly. When I switch to mp2, or if there is only mp2, no sound is there.

    Looking with graphedit to the graphs I can see the mpa decoder filter is not connected to the Audio out pin
    of ts source. Also strange is a loaded ffdshow filter, although I've set MPV decoder as default.

    Changing the tvclient options for Prefer AC3, Prefer type over language didn't affect anything.

    Please help....
     

    Nigel_K

    Portal Pro
    August 25, 2007
    82
    1
    Bath
    United Kingdom United Kingdom
    Hi

    I'm still black screen no audio sky HD channels (single seat), also message in preview channel not mapped to card, rescanned sky HD, then black screen.

    Re installed 16611 exactly as this one & TV ok.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom